Forró nyomon

Bakancslistához adom
Shock to the System
kanadai filmdráma, 91 perc, 2006

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Donald Strachey, a homoszexuális magándetektív megtudja, hogy az egyik volt ügyfele öngyilkos lett. A gyanús körülmények hatására azonban Donald úgy véli, hogy a férfit meggyilkolták. A detektív elhatározza, hogy utánanéz a dolgoknak, de nyomozásában leginkább csak a barátjára, Timmyre, valamint a túlbuzgóan lelkes asszisztensére, Kennyre számíthat. A nyomok dr. Trevor Cronell intézetének sötét világába vezetnek, ahol a homoszexuálisokat egy a pszichológiával és a vallással áthatott terápia keretében próbálják megszabadítani hajlamaiktól.

Stáblista:

Szereplők

Donald Strachey
Phyllis Hale
Dr. Trevor Cornell
Timmy Callahan

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
22nevada22 2012 ápr. 13. - 22:59:22 10/10
Igen jó film volt, sajnálom, feketevipera, hogy nem bírtad végig. :) Eléggé meghökkentõ, hogy ki gyilkolt és miért. Közben a fõszereplõ magánhekus tényleg elgondolkodik azokról a dolgokról, amikrõl a központban faggatják - miben lett volna más (jobb) az élete, ha a hagyományos családmodellt választja -, és ennek kapcsán elég sok dolog kiderül róla. Egyéb homályos szálak is (so-so) világossá válnak a nyomozás során.
offtopic
feketevipera 2012 jan. 31. - 20:56:51
Úgy tûnik, a szolgáltatók hasonló szisztéma alapján mûködnek, és a viszonylag nézhetõ csatornákat elveszik, hogy helyettük gagyikat pakoljanak be. Csak kérdés, hogy mennyi kuncsaftjuk marad egy idõ után.
feketevipera 2011 szept. 03. - 22:15:13
Nem különösebben kötött le, elkezdtem nézni, de a folytatás már nem érdekelt. Úgy éreztem, a nagy átlagnál semmivel sem jobb film, úgyhogy nem igazán érdemes rá idõt pazarolni. Egyébként meglepõdtem, mert az MGM-en nem MGM-es szinkronnal ment. Ezek szerint nõ a csatorna bevétele, és már eredeti szinkronnal is meg tudnak vásárolni filmeket. :))