Forródrót

Bakancslistához adom
Hotline
amerikai thriller, 92 perc, 1982

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A veszélyes fordulatokkal teli drámában a gyönyörű Malibu-i bár-felszolgáló másodállást vállal egy telefonos lelkisegély-szolgálatnál. Az egyik telefonáló mintha mindent tudna a nőről, aki szavaiból arra következtet, hogy a férfi valószínűleg egy sorozatgyilkos.

Stáblista:

Szereplők

Brianne O'Neill
Tom Hunter
Charlie Jackson

Hozzászólások

Szerinted?
Oolong 2015 jan. 12. - 09:58:58
No igen, vannak bajok a filmmel így felnõttfejjel újranézve. Tudnék egy párat sorolni, a szinkron sincs a helyzet magaslatán.
gladiolus 2014 júl. 01. - 14:46:22
Ezzel a kis eposszal van pár komoly gondom. Sajnos az elsõ alkalommal, amikor megláttam a gyilkost, kiszúrtam õt a szinkronhangja alapján, és ez szerintem egy ilyen filmnél nagy hiba. Abszolúte felismerhetõ, s ez a tény engem zavart. Ezen kívül sem a tartalma, sem a fõszereplõk IQ-ja nem volt olyan szintû, ami igazán élvezhetõvé tette számomra ezt a filmet. Furcsának, ösztön ellenesnek tartom, hogy a végén az üldözött személy befelé, egy épületbe befelé meneküljön a kertbõl, a gyilkos elõl. Hát ott a legkellemetlenebb eltûnni, mert onnan nem tud kimenekülni, mivel minden ajtót még gondosan, akkurátusan magára is zárt.
Ilyenkor szét kell széledni, minél jobban felszívódni, hiszen mind a köd, mind az éjszakai sötétség nagy segítségére lehetett volna a menekülésben.
tortura 2013 jún. 19. - 11:55:19 Előzmény rombalazs
Hasonlóan éreztem én is, bár én már nem voltam gyerek akkor sem.
Elárulnád, hol akadtál rá? Azóta sem adták sehol, legalábbis nem vettem észre. Letölteni se tudtuk, nincs meg senkinek. Ha van valami infód, légyszi szólj.
Ha valaki megkérdezné, melyik film alatt féltem életemben a legjobban, akkor ezt mondanám. De senki sem hallott róla. Úgy látszik, kevesen láttuk. A második meg talán a Gyilkosság lólépésben volt. Aztán az Elemi ösztön után sem tudtam aludni.
Szívesen megnézném újra ezt a filmet. Kb. a nyolcvanas évek végén láttam utoljára.
10/10
rombalazs 2012 dec. 05. - 15:07:12 10/10
Gyerekkoromban iszonyúan féltem alatta, de most is hatással volt rám ..igényes kis thriller.....
Goszi777 2008 máj. 05. - 13:21:30
London Bridge díszes korlátja

Borbély mester borotvája

malac farkát borotválja

Azt kérdi a Katóka

Ebbõl lesz a paróka?