Freddie extrém kalandjai

Bakancslistához adom
Freddie Flintoff Versus The World
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai extrémsport-sorozat, 2008

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Ez az akciódús sorozat Freddie Flintoff-ot, a híres krikett-játékost állítja szembe más sportágakból ismert sztárokkal, hogy életveszélyes versenyszámokban küzdjenek meg egymással.

Beutazva Észak-Amerikát, Freddie minden epizódban más helyszínen találkozik vetélytársával. Csak a találkozó után derül ki számukra is, hogy mivel kell szembenézniük aznap, és a felkészülést is azonnal el kell kezdeniük. Azonban a mindent eldöntő nagy feladat előtt még két kisebb kihívásnak is meg kell felelniük egy-egy pont elnyeréséért. Ahogy a játék során a feladatokkal és egymással vívnak harcot, Freddie és kihívói gondolkozás nélkül vetik bele magukat minden extrém és életveszélyes kalandba - akárki lesz is a győztes, biztos, hogy kellőképpen megszenved az elsőségért.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
Seven7Crown 2011 okt. 12. - 23:11:43
A Discovery Channel ezzel a sorozattal sem fog szégyenkezni!Freddie igazán jó fej,és extrém kalandjai kimondottan szórakoztatóak!
feketevipera 2011 szept. 23. - 13:56:04
Én is köszönöm az intézkedést. :)
Ozone/ Life 2011 szept. 23. - 13:25:06 Előzmény feketevipera
Szia
Köszönjük az észrevételt!
sajnos rossz sablonnal lett ez a mûsor rögzítve a Port oldalán, kértük az elírás kijavítását.
feketevipera 2011 szept. 14. - 22:26:33
Nem tudom, ez volt-e az a mûsor, csak odakapcsoltam az Ozone-ra, és ment valami izémizé, hogy rodeóra készültek az emberkék, meg a csávó holmikat vásárolt a szuvenírboltban. De hogy ezt miért ismeretterjesztõ mûsorként nevezik meg?