Ebben a sorozatban megismerhetjük azokat az embereket, akik bár népszerűek, mégis nem tudunk arcot társítani hozzájuk. Ők a gasztrobloggerek. Ma Magyarországon számos olyan honlap van, amiket napi szinten több tízezer ember olvas, hozzászól, mégsem ismerik csak az írott szavakon és csodálatos recepteken keresztül a szerzőket. A műsorban bemutatjuk kik is ők, hogyan élnek, hogyan főznek. Néhány név: Chili és Vanília, Fűszer és Lélek, Dolce Vita, Malackaraj.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
Nanásnani
2010 okt. 18. - 20:32:56
Hali! Én örömmel veszem a sorozatot, magam is írok gasztronómiai blogot. Mindezt magánszorgalomból, díjazás nélkül teszem, két pasi társammal közösen. Mi szeretünk fõzni, ötleteinket, receptjeinket közzé tenni.
El kell, hogy mondjam, egy-egy cikk, amit öt-tíz perc alatt elolvas az ember komoly munkát, utánjárást, forrás keresést igényel. Azért a pozitív kommentek és a látogatottsági adatok miatt megéri csinálni. www.mindmegette.hu - Pasik a konyhában blog
Üdvözlettel mindenkinek, Nanasnani
A blogokkal úgy általában még nem is lenne bajom, de egyik-másik "gasztroblogger" annyira nagyképû és tenyérbemászó, hogy egyszerûen nem lehet végignézni a mûsorukat. Nem tanulok tõlük semmit (úgy fõznek, mint bármely átlagos háziasszony), a stílusuk viszont riasztó.
Igaz. A kifozde.hu-n 700 valahány recept van, folyamatosan frissül, már régen bõven túl van az egymilliomodik látogatóján és elég személyes hangvételû, jó, sõt, nagyon jó honlap! Gazdája is értelmes ember, akár megkereshetnék õt is.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások