Ha szólít a remény

Bakancslistához adom
When Hope Calls
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi filmsorozat, romantikus sorozat, 60 perc, 2019

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Lillian és Grace testvérek, azonban kislánykorukban árva házban éltek, és egy időre elszakadtak egymástól. Most azonban közösen nyitottak egy árva házat, amit kevés pénzből igyekeznek fenntartani egy kisvárosban.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
napraforgó aug. 02. 20:38:56 4/10
A Ha szólit a sziv spinoffja, de ez egy a Hope Valleyhez közeli kisvrosban játszódik.
Az első két rész után engem a város épületei egy kicsit a Drága örökösök Patyomkin falujára emlékeztetnek, valahogy annyira műviek. A szereplőket meg skatulyából húzták elő, annyira jólöltözöttek, jólfésültek, kicsit sem úgy néznek ki, mint a sokat dolgozó korabeli kanadai farmerek, városi kereskedők, boltosok.
A főszereplő lánytestvérek nagyon szépek, bár kicsit sem hasonlitanak egymásra. A férfi főszereplők meg sajnos nem olyan daliásak, mint a Ha szólit a szivben a daliás Jack csendőr, alacsonyak, vagy jó esetben is csak középtermetűek.
A történet itt is egy tragédiával kezdődik, de mig abban egy bányarobbanás volt az előzmény, ahol 47 bányász meghalt, itt egy tűzeset kever gyanúba két kisfiút.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu