Halálvadász és pokolbéli harcosok

Bakancslistához adom
Deathstalker and the Warriors from Hell
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-mexikói akciófilm, 86 perc, 1988

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A Halálvadásznak ezúttal Southland gonosz uralkodójával és élőhalott harcosaival kell szembeszállnia. De ez még nem minden! A gyönyörű Carissa hercegnő egy fontos küldetéssel bízza meg hősünket, aki halált megvető bátorsággal nézz szemben a gonoszabbnál, gonoszabb varázslókkal és boszorkányokkal. Már csak egy része hiányzik a drágakőnek, amelynek segítségével fényt deríthetnek a misztikus Erendor titkára. A kő azonban a veszélyes varázsló, Troxartas várában van elrejtve. Halálvadász egy mindent eldöntő csatára készül, amelynek megvívására viharokat és villámokat hív segítségül. Az élet-halál küzdelemben csak az nyerhet, aki méltó arra, hogy megláthassa Erendor titkát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
conchita 2010 okt. 08. - 04:55:38 Előzmény sültkrumpli
A Sheena-s képek vannak kirakva ide is, ami elég gáz, mert ez egy másik filmje, máshogy is néz ki benne, semmi kalap, lasszó, meg még ki tudja mi minden, ami egy rendes kalandornak kelléke,mert ez a film a középkorban játszódik, megnéztem , ezért tudom...szégyenlem is , mert annyira nagyon kakaóscsiga. Viszont így már értem a 4,3-at, ami nagyon combos túlzás.
10/10
sültkrumpli 2010 okt. 05. - 12:44:05 10/10 Előzmény valinagyi
Húúúúú, azért a fõszereplõ nem semmi. Nálam jelenleg csak a férjem és Gerard Butler üti csak meg ezt a szintet. Én adok a filmnek egy 10-est, mert ennek a színésznek a látványa nekem felüdülés...:)Nagyon jó!:)
3/10
valinagyi 2010 ápr. 21. - 15:38:29 3/10
Bugyuta,unalmas,hiteltelen film.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu