Hamilton ügynök: A keresztlányom védelmében

Bakancslistához adom
Hamilton: Men inte om det gäller din dotter
16 éven aluliak számára nem ajánlott svéd akciófilm, 86 perc, 2012

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) különleges ügynöknek a törvényt félretéve a saját szabályai szerint kell játszania, mikor terroristák elrabolják a keresztlányát. Kézre kerítésében nem kérheti a svéd titkosügynökség segítségét, ugyanis az elkövetők még az ország védelmére felesküdött szervezetnél is nagyobbak, de ez nem akadályozza meg az ügynököt abban, hogy akár a világ végéig elmenjen azért, hogy előkerítse a keresztlányát, és megbüntesse azokat, akik bántani merték.

Stáblista:

Szereplők

Carl Hamilton
Mouna Al Fathar
Ewa Tanguy
Pierre Tanguy
Nathalie Tanguy

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Mayuli 2019 nov. 13. - 20:18:48 10/10
Tartottam tőle, hogy az első rész után, nem tudja a film hozni a megszokott feszültséget, de ez is szuper volt! A szereplők, és főleg a Hamiltont alakító színész annyira hiteles, meggyőző, hogy ezt a részt is végig izgultam! Most már csak arra várok, kérem tegye föl a harmadik részt is valaki, (magyarul) mert azt sehol sem találom! ❤️
filoszemitabélus 2015 nov. 23. - 09:31:54
Mindenkinek ajánlani tudom ezt a filmet! Valódi akciófilm a megszokott amerikai klisék nélkül, de minden technikai bravúr megvan benne, amit az amik tudnak. Van egy sajátos skandináv feelingje is. A címszereplõ kitûnõ karakter. A játéka olyan természetes, hogy a nézõ elfelejtheti, hogy egy színészt lát a vásznon.
SPOILER
A film kitér a nagy demokrata testvér piszkos üzelmeire is. 200-ra megy fel az ember vérnyomása, ha rágondol, hogy ezek pofáznak nekünk a cigánykérdésrõl és közben gyümölcsözõ kapcsolatot tartanak fenn a bizonyos téren középkori állapotokban leledzõ Szaud-Arábiával, ahol nyilvános lefejezések vannak és a házasságtörõket megkövezik.
filoszemitabélus 2015 nov. 22. - 22:32:10
elindítom a témát
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu