Hangoskönyvtár

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Hangoskönyv. Tulajdonképpen a rádiózás testvére. Valaki felolvas, elmesél, mi meg hallgatjuk. Jó esetben megbabonázva. A műsor: idézetek regényekből, novellákból, versekből, krimikből, dalokból, kézi- és útikönyvekből; interjúk a szerzővel, aki megírta, a zenésszel, aki megzenésítette, a rendezővel, kiadóval, aki létrehozta és persze a hallgatóval, aki remélhetőleg megszereti ezt a műfajt. És ezt a műsort.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Zitike 2007 dec. 14. - 11:30:33
Illetve a napokban ajánlottak nekem egy internetes rádiót a www.tisztahangok.hu címen (még mindig nem tudom, hogy a rendszer engedné-e beillesztené elé a http-t, vagy azt már spamnek találná, úgyhogy ezt inkább most sem írom bele). Itt is hallhatóak hangjátékok. Még nem volt sok idõm hallgatni, de amikor kipróbáltam, épp Sinkovits Imre volt az elõadó.
Zitike 2007 dec. 14. - 11:21:03
Ismeritek az Mp3Portal.hu portált?
Nem tudom, lehet-e ide közvetlen linket beilleszteni, de inkább leírom, hogy a Fórum/Letöltés gombra kattintva elérhetõ az Elektronikus könyvek fórum, amelyen belül van egy Rádiójátékok és hangos könyvek címû téma. Itt sokan közölnek hasznos infót feltöltési helyekrõl.

A Magyar Elektronikus Könyvtár keresõfelületén is van olyan gomb, hogy mp3. Ha erre rákattintotok, és nem írtok be külön címet, csak elindítjátok a keresést, akkor kiad 145 találatot (nekem a napokban ennyit adott ki). Itt fõleg a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége megbízásából rögzített mûveket lehet meghallgatni -- ezek is elérhetõek teljesen ingyen.
kemimim 2007 nov. 21. - 09:26:27 Előzmény zinaida
95,3
klubrádió
zinaida 2007 okt. 24. - 17:31:19
Én is rábukkantam a múlt héten, és végighallgattam a sörgyári Capriccio-t. De azóta se találom a frekvenciát. Milyen rádió ez? Segítsen valaki!
taki 2007 jún. 23. - 15:27:35
Örülök, hogy rábukkantam. Szeretném a Hangoskönyvtár fontosságához hozzátenni, hogy IGEN hasznos látássérülteknek és olyan mozgássérülteknek is, akik nem tudnak lapozni se.
üdv. Erzsi a Gyõriné