Hellraiser 3. - Pokol a Földön

Bakancslistához adom
Hellraiser III: Hell on Earth
amerikai-kanadai horror, 91 perc, 1992

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Miután az éjszakai klub tulajdonosa, J.P. Monroe egy különös oszlopot vásárol, felfedezi, hogy az egy rejtélyes, díszes dobozt rejt. Ez az a legendás doboz, amely megnyitja a Pokol kapuját. A végtelen gyönyör titkát kínálja, ám mindez elképzelhetetlen fájdalommal jár. Ráadásul életre kelti annak lakóját, a kenobiták urát, Tűfejet. A természetfeletti lénynek vérre van szüksége, és Morgan testét használja fel arra, hogy kiszabaduljon börtönéből. Tűfej több klubtag megöléséből merít erőt. Ám váratlan ellenállásba ütközik, amikor egy televíziós riporternő nyomozni kezd a klubban történt rejtélyes gyilkosságok ügyében.
Forgalmazó: Rocky

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Sheena_Wilde 2011 júl. 21. - 22:38:42 10/10
A sárkány az elsõ részben van, nem?

EZ a rész is fantasztikus, tetszik, ahogy megmutatja, hogy Pinhead milyen összetett. Elliot Spencer és Xipe Totec együtt alkotják õt, csak így jöhet létre a kimért, elegáns, mindent átlátó, a jó és gonosz között elhelyezkedõ általunk ismert vezetõ cenobita. Hisz ebbõl a részbõl láthatjuk, mi lenne, ha Elliot jósága és embersége nem lenne ott benne. ^^
twillight 2008 aug. 28. - 19:45:48
Én meg pont ettõl a résztõl kattantam rá az egész dologra. A végén a sárkány az valóban kicsit fura, de ez olyan "Rémálom"-os, de ugyanakkor tényleg véres és brutális, nem annyira vicces.
leopard26 2008 jún. 28. - 04:58:16
Melyik részét láttad?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu