Hogyan fogjunk milliomost?

Bakancslistához adom
How to Marry a Millionaire
amerikai romantikus vígjáték , 92 perc, 1953

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Három csábos New York-i modell összefog, és közösen egy exkluzív lakást bérelnek, hogy valóra váltsák nagy álmukat. Mindhárman milliomos férjet akarnak fogni, hogy végre-valahára megszabaduljanak az olcsójánosoktól. Így már nem lehet gond egy szál se, leszámítva, hogy egyáltalán nem könnyű megkülönböztetni egy milliomost egy felvágós sznobtól. És bár a maga módján mindhárom lány sikerrel jár, felmerül a kérdés: biztos, hogy csak a pénz boldogít?

Stáblista:

Szereplők

Pola Debevoise
Loco Dempsey
Schatze Page
Freddie Denmark
Tom Brookman
Waldo Brewster
J.D. Hanley

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Ildikó Nóra 2021 okt. 18. - 17:13:27 8/10
A filmet egyszer érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó, kedves, vicces, jó a szereposztás, a történet és a színészi alakítások is. A főszereplőknek jól állt a szerep és jól is játszottak, tetszettek a ruhák, kiegészítők, berendezés is. Marilyn M. ezen filmben is jól játszott, csinos, kedves, aranyos volt, nagyon jól állt neki a szemüveg. Eszenyi Enikő hangja viszont nem volt jó magyar hangként.
10/10
stupek2 2015 okt. 27. - 20:42:45 10/10
Annak ellenére hogy régi a film, azért szép színes, szól valamirõl és végig nézhetõ. Vannak benne csavarok is, bár megvallom õszintén én a közepén nagyobb csavarra gondoltam, de a visszacsavarra a film végén nem vártam.
Régi a film ez meg is látszik az akkori technikában a mögé vetített háttérképnél látszik a szereplõ árnyéka a "falon", a repülõgépen pedig, ha így menne a repülõ, ahogy a mögé vetített felhõ, mindenkinek hányingere lenne.
De maga a film jó!
lszl139 2011 nov. 24. - 12:34:32 Előzmény NormaJean
Nekem megvan a gyûjteményemben, ha még aktuális.
NormaJean 2008 dec. 27. - 01:37:15
VALAKI TUDNA ESETLEG SEGÍTENI, HOGY HONNAN LEHET MEGSZEREZNI EZT A FILMET?