Hókirálynő

Bakancslistához adom
Snezhnaya koroleva
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott orosz családi animációs film, 80 perc, 2012

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt: olyan tükröket készített, amelyek megmutatták, milyen érzéseket, vágyakat rejt az emberek lelke. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni.
Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta.
Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél ekkor Kait is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti.
A Hókirálynő nem is sejti, hogy Gerdát és Kait olyan szoros kapocs köti össze, amit még ő sem törhet szét. A bátor lányka felkerekedik, hogy hűséges barátjával, Lutával és a megszelídített trollal megkeresse szeretett testvérét, Kait. Kalandos útjuk során számos veszéllyel kell szembenézniük, ám a szeretet, a jóság és az elszántság erejével sikerül megküzdeniük a jégszívű asszonnyal, hogy megmentsék családjukat, és megtörjék a világot sújtó fagyos átkot.
Bemutató dátuma: 2015. október 29. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
f1gabi 2018 dec. 29. - 22:51:08
Szánalmas hogy pènzt akkarnak csinálni az ajándèkból!????????
alien1976 2016 jan. 11. - 10:05:27
Nagyon aranyos kis mese volt. Végig lebilincselt, s lekötötte a gyerekeket, és engem is. Nem volt nagyon - nagyon humoros, de mégis kedves volt. Le a kalappal a készítõk elõtt. A zene is nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom.
moderator1 2015 okt. 27. - 16:17:13
A PORT.hu premier elõtti filmvetítései zártkörûek, ingyenesek és névre szólóak, erre a jegyek értékesítése nem megengedett.
Üdvözlettel,
a Moderátor.
sarahanna 2015 okt. 27. - 13:38:30
Kedves Olvasók!

Nyertem két jegyet a Hókirálynõ mese premier elõtt vetítésére (október 28. 18 óra), de sajnos nem tudok elmenni.

Érdeklõdni privátban, ár megegyezés szerint.
pandulaa 2015 okt. 27. - 07:46:57
Nyertem páros belépõt eme filmre szerda (okt.28) estére az egyik budapesti moziba. 18:00-kor lesz a vetítés.
Esetleg ha valakit érdekel és megnézne akkor, írjon nekem és megállapodunk egy árban. Mi sajnos nem tudok elmenni...
pandula@indamail.hu
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu