Hollywood

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai történelmi sorozat, drámasorozat, 2020

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A II. világháború utáni Hollywoodban egy feltörekvő színészekből és filmesekből álló ambiciózus csoport szinte bármit megtesz azért, hogy bekerüljön a show-bizniszbe.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
mjoee 2022 okt. 16. - 10:20:32 1/10 Előzmény ef
Pontosan. Ráadásul unalmas is.
2/10
ef 2020 máj. 13. - 08:43:13 2/10 Előzmény Edmond Dantes
Inkább egy újabb Neflixes liberális (fekete, melegjogi, feminista) propagandafilm :

Spoiler:
"A sorozat alapsztorija – spoileresen, de mindez többnyire már a kétperces előzetesből kiderül –, hogy néhány feltörekvő fiatal és vállalkozó kedvű nagykutya megreformálják Hollywoodot: készítenek egy nagyszabású közönségfilmet fekete főszereplőnővel, fekete forgatókönyvíróval, aki ráadásul nyilvánosan vállalja a melegségét és az egyik férfi mellékszereplővel folytatott kapcsolatát. Mindezt nagy hatalmú női stúdióvezetővel, és végül hatalmas sikerrel."
Edmond Dantes 2020 máj. 07. - 11:23:01
Vadonatuj, szorakoztato minisorozat Hollywood nem-elso aranykorarol, a 2.vh. utan. Villogo platinaszoke csinibabak es villogo kigyurt izomzatu szepfiuk -koztuk sok valos szemely- tolonganak a nagy alomert: szerepert, felkeresert, karrierert, gyakran a legendas szereposzto divanyt segitsegul hivva. Hiteles abrazolasa az alomvilagnak, ragyogo kulsok es ragyogo (szoba)belsok, ruhak, autok, csili es vili. Ajanlott.