Hullagyártó harckocsi

Bakancslistához adom
The Pentagon Wars
amerikai háborús vígjáték, 104 perc, 1998

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az amerikai légierő alezredesét, James Burtont megbízzák, hogy vegyen részt egy gyalogsági, páncélozott csapatszállító jármű kifejlesztésével kapcsolatos vizsgálatban. A tiszt meglepődik, mennyi pénz költöttek már a projektre. A megmagyarázhatatlan pazarlást látva elhatározza, utánajár annak, hogy miért tartott tizenhét esztendeig a projekt, és miért került mindez az adófizetőknek tizennégy milliárd dollárjába. Amikor Partridge vezérőrnagy tudomást szerez Burton kutakodásáról, mindent megtesz annak érdekében, hogy megállítsa a férfit.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

James Burton alezredes
Caspar Weinberger
Benjamn Dalton

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sexykex márc. 31. 15:09:02 6/10
A cím valóban kritikán aluli, de a film nem rossz. Figyelembe véve, hogy egyszerű TV filmről van szó, akár jónak is mondhatnám. Minden paródiának van valamennyi igazság alapja. Nagyon jó lett volna tudni, hogy a valóságban hogy működik a katonai tervezés az USA-ban. Valószínűleg nem egészen tökéletesen, ha ilyen munkák szólnak róla.
6/10
Warthog82 2019 márc. 17. - 09:21:06 6/10
Elképesztő hogy ez valaha is előfordulhatott.Elképesztően béna lett a magyar címe.Elképesztő hogy a szinkronnàl nem vettek igênybe katonai szakértőt ( harcikocsi).Max.az ókorban.
10/10
fredi60 2013 febr. 07. - 10:20:16 10/10
Megtörtént esetet dolgoz fel.
A maga kategóriájában jó film, nekem tetszett!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu