Idegen a vadnyugaton

Bakancslistához adom
Shane
amerikai western, 118 perc, 1953

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Wyomingot és környékbeli farmokat rettegésben tartja a kegyetlen Rufe Ryker és bandája. A környéken már annyira elfajult a helyzet, hogy semmiféle idegenben nem bíznak már meg. Így eleinte a Starrett család sem fogadja túláradó örömmel a felbukkanó Shane-t, aki azonban értékes segítségnyújtásával és farmgazdaságban való járatosságával rácáfol a kezdeti bizalmatlanságra. Shane titka azonban abban rejlik, hogy békére és nyugodt életre vágyik, így próbál elmenekülni portyázó múltjától. Egy napon azonban felkavarodik az állóvíz a boldogan élő Shane körül. Felbukkannak ugyanis Ryker emberei és hadat üzennek a Starrett családnak, megígérvén, hogy mindenükből kifosztják őket. Ezt már Shane sem nézheti tétlenül.
Forgalmazó: Örökmozgó
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Marian Starrett
Joe Starrett
Joey Starrett
Jack Wilson

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
breeder 2014 jún. 24. - 15:34:14 10/10
Nagyon jó western film! Minden szuperül ellett találva benne! Jó a története, jó a hangulata, klasszul játszanak benne a szereplõk! Mindezek fényében nem is tudok rá egy árva rossz szót sem mondani, pedig nem egy nagyon ismert alkotás. Egyetlen egy dolgot hiányoltam az elején (amikor a médialejátszót elindítottam), az pedig a magyar szinkron, ami mint utóbb kiderült, teljesen felesleges lett volna, mert ez a film csakis a szereplõk eredeti hangjával az igazi! A film zenéje is tökéletesen passzolt a jelenetekhez! Szóval ez egy igazi mestermû!
Arra viszont felhívnám a figyelmet, hogy a képminõség a dvd-s kiadás esetében nagyon gyenge, úgyhogy mindenképpen a Bluray-s feljavított változatban ajánlanám ezen film megtekintését! :) (Balra a képen: Joey, Marrian, Joe, és Shane)

10/10
trojka 2013 máj. 02. - 16:42:21 Előzmény faffenbach
nekem megvan dvd xvidben szinkronosan és feliratosanis
faffenbach 2009 dec. 29. - 11:38:43
nincs valakinek meg a film!!!!????!!!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu