Egy harcos útja

Bakancslistához adom
In Full Bloom
amerikai krimi-dráma, akciófilm, 90 perc, 2019

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

In post-WWII Tokyo, Japan's undefeated Boxing Champion trains for his upcoming bout against the American challenger. Pitted amongst political tensions, the fighters' parallel journeys will test the very limits of human spirit.

Stáblista:

Szereplők

Clint Sullivan
Tetsuro Tokugawa
Silas Roanoke
Genevieve Sullivan
Satoshi Shinohara
Shichiro Shinohara
Mountain Harlot / Asami

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe 2023 ápr. 11. - 18:26:53 5/10
IMDb tartalom: A második világháború utáni Tokióban, Japán veretlen bokszbajnoka, Masahiro a téli vadonban edz az amerikai kihívó, Clint Sullivan elleni közelgő csatára. A politikai feszültségekkel szemben a harcosok párhuzamos utazásai az emberi szellem korlátait fogják próbára tenni.

Megnéztem. Mit megnéztem – végigszenvedtem. Két csoportra osztanám, akit ez a film érdekelhet: vagy a boksz-őrülteket, vagy a keleti kúltúrát értőket és kedvelőket. Sajnos én egyik csoportba sem tartozom… Így csak privát véleményt tudok alkotni erről a moziról. Rettenetesen lassúnak találtam, sok lényegtelen momentummal és sok esetben rettenetes szinkronnal. A film első fele csak körítés, a szokásos keleti handabandázással, kínvigyorokkal és szöveggel. Az utolsó harmada viszont tetszett. Itt már a küzdelem, a győzni akarás volt túlsúlyban – megspékelve némi politikával és életveszélyes fenyegetésekkel. A vége a homályba vész… Itt mindenki maga fejezheti be a filmet, ki ahogy szeretné. Amilyen rossz véleményem volt az elején, ahhoz képest a végét rendesen megcsinálták. Nem egy kiemelkedő film, de van mondanivalója. Közepes, egyszer meglehet nézni.
DUNAWÖLD 2022 szept. 08. - 01:44:03
Oh dear God.