Ínyenc történet

Bakancslistához adom
Mai storie d'amore in cucina
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz-spanyol vígjáték, 175 perc, 2004

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Régi bölcs mondás, hogy a férfiakat a gyomrukon keresztül kell megfogni. Ez a két részes romantikus komédia egy könnyed, szerelmetes történet az élet fontos dolgairól, vagyis a konyháról, a szerelemről, a nőkről és a férfiakról.
Evelina fiatal, csinos, életet habzsoló és arról álmodozik, hogy a világ legjobb szakácsnője legyen. Szülei olaszok, Trattoria szigetén élnek, s természetesen a legjobb étteremet ők vezetik. Evelina gyermekkorát itt töltötte, ahol szenvedélyesen megszerette az olasz konyhát. Evelina tudja, hogy a világ legjobb szakácsai többnyire férfiak, de ez sem riasztja el, hogy ő legyen a legjobb és a legszebb mind közül. Evelina Barcelonába utazik, s elhatározza, hogy a legeslegjobb mesterszakácstól akarja megtanulni és ellesni a konyhaművészet titkait. Barcelona legjobb mesterszakácsa, Fernando Barrancot, aki öreg Mesterével konyhaiskolát vezet. Evelina egy eleve elrendezett "véletlen" folytán belebotlik Európa legszebb férfiába, aki mellesleg még főzni is tud. A nevét nem áruljuk el. S ettől a találkozástól Evelina élete teljesen megváltozik, s minden a feje tetejére áll.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
szabokaa 2007 márc. 20. - 17:05:24
Hali!
Nekem tetszik a film, már várom a mai folytatást.
A lány is gyönyörû!
pattycica 2007 jan. 17. - 20:29:56
igen, más lett a szinkron... az m1es verzió jobb volt
1ébként imádom a filmet, pár hónapja volt szerencsém hozzá eredetiben, hihetetlen aranyos!!
Thonuzaba 2007 jan. 17. - 12:29:07
Ez a limonádé még néhány hete "A konyhában soha" címmel ment az m1 -en. Nem értem, hogy most miért kellett megváltoztatni a címét.

Csak nem azért, mert másik adó megy? Netalántán a szinkron is más?