Jézus, mobil, fejvadászok

Bakancslistához adom
Les premiers les derniers
16 éven aluliak számára nem ajánlott belga-francia vígjáték, 98 perc, 2016

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Két fejvadász új megbízást kap: egy mobiltelefont kell megtalálniuk, ami fontos dokumentumokat tartalmaz. Ehhez mindössze egy jeladót kapnak, aminek a segítségével el kellene jutniuk a tolvajokhoz. Akiknél a telefon van, piti bűnözők, véletlenül jutottak a készülékhez és nem tudják, mi is van valójában a birtokukban. A fejvadászok a francia vidéket járva mindenféle különc szerzetbe botlanak: cowboyokkal, bolondokkal, sőt, még Jézussal is találkoznak. A kihalt vidéken egyre több szereplő kapcsolódik be a történetbe, majd a különböző cselekményszálak szép lassan elkezdenek összefonódni...
Bemutató dátuma: 2017. február 9. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
zodiac1967 2017 márc. 18. - 10:02:45 10/10
Az év eddigi legváratlanabbja számomra. Jól õrzött titok ez a vicces film. 10/10
10/10
Iwannau 2017 febr. 15. - 23:03:33 10/10
Kár, hogy elcsépelték a \"szürke ötven árnyalata\" kifejezést, mert erre a filmre igazán illene. Mert ebben a filmben tényleg látni az összes árnyalatát a szürkének. A vígjáték besorolás enyhén túlzás, de van poén benne. És mondanivaló. Szépen fényképezett, nagyon szerethetõ szereplõkkel, egy jó kis történet. Aki nem hollywood-ot vár, annak tetszeni fog - mint nekem is.
Imre herceg 2017 febr. 11. - 22:27:11
Lepusztult ipari tájakon járunk, lelakott motelekben. A táj kihalt, - õsz lehet, talán november. Kevés és ritka vendég itt a szó. Idõsödõ és megfáradt maffiózók és kedves de riadt elmebetegek élik napjaikat a többnyire alúlról fényképezett, kifejezetten dark tónusú képeken. Ez bizony a hígitatlan depresszió. Ezen végül átdereng valami halovány fanyar mosoly, - körülbelül olyan mint a gyomorrákosé aki tudja, talán már csak napjai vannak hátra. Bizonyára ezért sorolták a vígjátékok közé. Bizonyára olyan is van, aki ezt szereti. Én nem szerettem.
belala 2017 febr. 10. - 19:28:07
Ultra Hard lett volna megszerezni egy (hun or eng) feliratos elõzetest, kedves porc.ru...? Persze így is lehet nagy Port kavarni egy filmnek, végül is ez itten mán a Kelet vagymi...
GeltonReTarder 2017 febr. 09. - 11:02:05
a Profi bérgyilkost keresünk - nem nem akadály magyarosítási szintjét ugyan nem éri el, de ez is megteszi. azért nem akarok hálátlannak tûnni, moziba került, eredeti hanggal, feliratosan. hála az égnek!