Joshua szíve

Bakancslistához adom
Joshua's Heart

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A látszólag félénk Claudia Cassara egyedül élő tehetséges grafikusművész, akinek érzéki nőiessége rácáfol gyerekesen lelkesedő és reménytelenül vágyakozó mentalitására.
Amikor Claudia megismerkedik Tom Chapman-nel, első látásra egymásba szeretnek. Claudia végre megtalálta azt az embert, akivel megoszthatná az életét. Azonban Tom tízéves fia, Joshua nagyon távolságtartó és bizalmatlan vele szemben, szülei válása arra kényszerítette, hogy védőburkot vonjon maga köré a lelki sérülések elkerülésére. Joshua szemében Claudia csak egy a sorban az apja barátnői közül; idegen, akik eljátssza, hogy szereti őt, mígnem felváltja egy újabb barátnő.
Tom nemigazán tölti be az apa szerepét, állandóan az üzleti ügyeivel van elfoglalva, mindent megad Joshuának, ami pénzért megvehető, csak éppen a legfontosabbat nem: a szeretetet. Claudiát felkavarja az apa és fia közötti kapcsolat ridegsége, tisztában van vele, hogy milyen káros lehet ez Joshuára nézve, és mennyire magányos a kisfiú, ezért elhatározza: mindenképpen eléri, hogy Joshua megbarátkozzon vele.
Ahogy Claudia kapcsolata mélyül Tommal és a fiával, Tom viselkedése észrevehetően megváltozik. Még több időt tölt az irodájában, hiszen most már számíthat arra, hogy közben Claudia vigyáz a fiúra. Claudia imád Joshuával lenni, mégis kezdi úgy érezni, hogy Tom kihasználja. Rossz előérzete beigazolódik, mikor kiderül, hogy Tom egy másik nővel randevúzgat. Joshua rettentően csalódott, mikor Claudia bejelenti, hogy el kell költöznie, mivel ebben a helyzetben nincs más választása.
Bár a kapcsolata végetért Tommal, Claudia érzelmei nem változtak Joshuával kapcsolatban, és ez fordítva is igaz. A kisfiú iránt érzett szeretettől vezérelve kétségbeesett kísérletet tesz, hogy Joshua továbbra is része maradhasson az életének. Hamarosan azonban be kell látnia, hogy Joshuának csak a szüleivel együtt van esélye a boldog családi életre.

Stáblista:

Szereplők

Claudia Cassara
Tom Chapman

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Kensi Blye 2010 nov. 12. - 18:21:06 10/10
Hú, ezt a filmet már nagyon régen láttam. Már nem is tudom, hogy hol akadtam rá a neten, talán Melissa Gilbert filmjei közt nézegettem, akkor.
Sajnos nem találom sehol, van aki tudja honnan lehetne letölteni? Torrenten nincsen fent, a tv-ben hát szerintem nem az elkövetkezõ években adják sajnos. Pedig ilyen filmeket, és még régen adták az igaz történeteket na ilyesmiket kellene adniuk, többre mennénk vele, mint amilyen hülyeségeket sorozatosan csak ismételnek.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu