Film

Kaméleon /Kameleon/

magyar vígjáték, 103 perc, 2008 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny

Értékelés:

699 szavazatból
Szerinted?

  Farkas Gábor hivatásos házasságszédelgő. Nem panaszkodhat, jól fut a szekere. A jóképű harmincas férfi magabiztosan hálózza be a magányos, csúnyácska nőket. Ígérgetésben, bókokban nincs hiány, és a végén mindig lelép a megtakarított pénzükkel. Egyik nap Farkasnak elege lesz a rutinfeladatokból, a középszerű, butácska nőkből, igazi kihívásra vágyik. Találkozik Hannával, a gazdag és híres balerinával, és elhatározza, hogy magába bolondítja a lányt. Hannánál azonban nem működnek a korábban jól bevált trükkök. Úgy tűnik, más stratégiára van szükség.

  Bemutató dátuma: 2008. december 4. (Forgalmazó: Hungaricom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Linkek:

  • Kultúra.hu 2008. december 4.: Róka fogta csuka - Kamélon Az alkotók szélhámosfilmként aposztrofálják a Kaméleont, melynek az a trükkje,...
  • Index 2008. december 3.: Túl steril a magyar Psycho Goda Kriszta tökéletességre törekedett, ezért a Kaméleon után egy dolgot biztos...

  Díjak és jelölések:

  • 40. Magyar Filmszemle (2009) - Film.hu díj (internetes közönségszavazás): Goda Krisztina

  Vélemény:


  2017. június 4. 22:25
  nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  2017. június 4. 19:34
  Mitől lenne gagyi a film?
  Az egyik legnagyobb magyar film az elmúlt 10 évben...bármikor leadják, én megnézem, nagyon jó történet, fordulatok, stb.

  2017. március 25. 15:39
  Kiegészítés az előbbihez: 2017. március 21-én, egy riportműsorban maga a főszereplő, Nagy Ervin azt mondta, azért nem sikerült a film és ő sincs megelégedve a saját játékával, mert Goda Krisztinával nem egyezett az elképzelésük a főhősről, szinte elbeszéltek egymás mellett - így a film sem lett jó!!!

  Összes hozzászólás