Kapcsolj fénysebességre

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő film, 50 perc, 2004

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A tudósok napjaink nagyenergiás magfizikai kísérleteiben nehéz atommagok összeütköztetésével az Univerzum első milliomod másodpercében uralkodó állapotokat kívánják újra létrehozni. A műsor magyar fizikusok segítségével ismerteti meg a nézőt ezzel az izgalmas kutatási területtel, miközben bemutatja a kísérletek helyszíneit és az ott alkalmazott technikai vívmányokat.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jagercs 2013 jan. 11. - 06:05:37
A jan. 10-rõl 11-re átcsúszó éjszaka adta elvileg a Duna, az EPG szerint is. Idõzített felvétel, majd megnézem - gondoltam én kis naiv. De más volt. KÖSZ, Duna TV!
Tényleg olyan nehéz elküldeni a mûsorváltozást legalább az elektronikus mûsorújságoknak? (Meg mondjuk a port.hu -nak, ami mégiscsak a legjobb mûsorportál) Ugyanis az MTVA honlapjának saját mûsora a valóságnak megfelelõ volt (utólag megnéztem), tehát tudtak róla, nem véletlen szülte változás volt.
feketevipera 2011 febr. 19. - 19:35:52
Alapvetõen izgalmas lett volna, de egy idõ után elvesztettem a fonalat, számomra túl távoli dolog a magfizika. Talán az is volt a baj, hogy túl sok szakszó hangzott el, amelyeket azonban nem magyaráztak meg, így a laikusok esetleg kevésbé értették, hogy mirõl is van szó.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu