Két lökött inas

Bakancslistához adom
By Jeeves
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai vígjáték, 140 perc, 2001

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A film a legendás zeneszerző, Andrew Lloyd Webber musicalje alapján készült, melyet P.G. Wodehouse Jeeves és Wooster című regénye ihletett meg! Jeeves és Wooster, a két vidám és bohókás fickó ezúttal lakájszerepben tündökölnek, hogy mindannyiunk - és persze a rekeszizmaink - számára felejthetetlen élményt nyújtsanak.

Stáblista:

Szereplők

Honoria Glossop
Gussie Fink-Nottle
Sir Watkyn Bassett
Stiffy Bing

Hozzászólások

Szerinted?
Eruanno 2012 szept. 11. - 22:08:58 Előzmény Vadrenalin
Ez nem egy színházi elõadás felvétele, hanem egy színházi elõadásról szóló film.
Poohikan 2011 ápr. 14. - 08:17:35
hogy ez megint munkaidõben megy... vasárnap du. bezzeg levetítik ezredszer is az Állj, vagy lõ a mamámat!!! Az ilyen programigazgatót miért nem rúgja seggbe a tévé?
tmnk 2008 júl. 18. - 19:32:42
Azt mondjuk a könyv elolvasása majd a film megnézése után sem tudom, hogy Wooster miért tündököl a leírás szerint lakájszerepben, ill. miért Két lökött inas lett az alkotás magyar címe, de ettõl függetlenül örülök annak, hogy ilyet is készítettek, ill. hogy sugározzák itthon. (Ennél már csak az lenne jobb, hogyha Wodehouse nem Jeeves-es/Bertie Woosteres, szerintem azoknál a történeteknél/regényeknél még jobb regényeit (pl a blandingsi kastélyban játszódókat :-) ) is feldolgoznák.) Amúgy az említett sorozat mellett én még a Picadilly Jim címû filmbe futottam bele, az talán nem sikerült olyan jól, mint a sorozat, de azért az is vállalható.
Vadrenalin 2008 jún. 23. - 12:42:42
A pontosság kedvéért: ez nem egy film, ami egy musical alapján készült, hanem egy színházi musical elõadás TV felvétele. Annak egész jó, vagyis színházban biztos élvezném, de ezen Wodehouse történeteket már remekül feldolgozták TV-re az angolok a Majd a komornyik címû sorozatban, Hugh Laurie (Wodehouse-tól dr. House-ig :-)) zseniális fõszereplésével.
boriszka 2008 jún. 23. - 11:15:01
Szerintem éléggé jó lehet!