Kilenc túsz

Bakancslistához adom
The Nine
amerikai krimisorozat, 2006

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Ha többed magaddal szenvedő alanya leszel egy túszdrámának, garantáltan megváltozik az életed! Minden másképp lesz azután, de a múlthoz való viszonyod is alaposan átértékelődik. A krimisorozat főszereplőinek is egy ilyen nem mindennapi esemény változtatja meg az életét. Mindannyian idegenekként érkeznek egy bankba, de társakká kovácsolja őket az ott átélt 52 órányi borzalom, és a kialakuló titkos kötelékek nem szakadnak el szabadulásuk után sem.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Nash1978 2011 márc. 03. - 15:08:49 5/10 Előzmény pozsizsuzsi
Ilyen túlbonyolitott hülyeséget.
Rá adául egyszer nézel félre örökre elveszited a fonalat.
pozsizsuzsi 2008 ápr. 19. - 12:08:15 Előzmény MaciLaci
Most már inkább ne is vették volna elõ. Ki a fene emlékszik rá mi is volt az elõzõ részekben?
MaciLaci 2008 ápr. 06. - 22:08:07 Előzmény pozsizsuzsi
Úgy látszik hosszú szünetet tartanak, a köv. rész 04.19.-én lesz.
pozsizsuzsi 2008 márc. 31. - 12:05:39
Tényleg, most hogy mondod :D
MaciLaci 2008 márc. 30. - 21:06:04 Előzmény pozsizsuzsi
Sziasztok!
Levették a mûsorról a sorozatot? vagy valami más idõsávba került?
Aki tud valamit kérem jelezze.
pozsizsuzsi 2008 márc. 16. - 14:23:14
Én még kitartok.
Feddo 2008 febr. 19. - 17:14:44 Előzmény bree-gee
Ha kiváncsiak vagytok a sorozatra...
www.kilenc-tusz.try.hu
bree-gee 2008 febr. 13. - 13:29:10
A sztori kicsit fura nekem, de sose tudni...

Ha többed magaddal szenvedõ alanya leszel egy túszdrámának, garantáltan megváltozik az életed! Minden másképp lesz azután, de a múlthoz való viszonyod is alaposan átértékelõdik. A Kilenc túsz címû krimisorozat fõszereplõinek is egy ilyen nem mindennapi esemény változtatja meg az életét. Mindannyian idegenekként érkeznek egy bankba, de társakká kovácsolja õket az ott átélt 52 órányi borzalom, és a kialakuló titkos kötelékek nem szakadnak el szabadulásuk után sem. A készítõk izgalmasan és érdekfeszítõen tálalják elénk hõseink esemény elõtti, közbeni is utáni életét a Lostban már megszokott visszaemlékezõs, vizuális módszerekkel. A stáblistára pillantva láthatjuk, hogy a producerek is mindent megtettek a siker érdekében. A névsort böngészve szinte csak ismert arcokra bukkanunk: Kim Raver (Harmadik mûszak, 24), Tim Daly (Maffiózók, Grace klinika), Chi McBride (Terminál, Én, a robot), Owain Yeoman (Trója), Scott Wolf (Party of Five), Dana Davis (CSI: Miami), Jessica Collins (CSI), Lourdes Benedicto (24). Továbbá ebbe a sorozatba érkezett a Szökés elsõ évadából Camille "Maricruz" Guaty és John "I. Terrence Steadman" Billingsley is.

Kathryn, az ügyészségi nyomozó, azért megy a bankba, mert anyja szerint az értékmegõrzõ fiókjából valaki kilopott egy ékszert. Nick, a rendõrségi nyomozó a fizetését akarja betenni, és közben udvarol Evának, az ügyintézõnek. Egan kölcsönt venne fel egy hajóra, ha a felesége engedné. Felicia, a bankigazgató kislánya, szívességet szeretne kérni az apjától. A sebész Jeremy szociális munkás barátnõjével, Lizzie-vel pénzt vennének fel, mert túl nagy a sor az automatánál. Õk és még néhány ember bentrekednek a bankban, amikor Randall és Lucas túszul ejtik õket...
(tvanime.hu)
bree-gee 2008 febr. 13. - 13:18:57
Most olvastam, hogy február 17-én adja az RTL klub. Meg is lepõdtem, hogy végre valami (nekünk) újat is mûsorra tûz..
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu