K.O.

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia thriller, 115 perc, 2017

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki.
Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát, és mindenki teljesen más szerepet tölt be az életben, mint a merénylet előtt. A barátai az ellenségei és az ellenségei a barátai? Vajon álmodik, vagy ez a valóság? Netán egy gonosz tréfa áldozata lett? Antoine elhatározza: ha törik, ha szakad, visszaszerzi mindazt, amit egycsapásra elveszített.
Bemutató dátuma: 2017. augusztus 17. Forgalmazó: Mozinet

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
bekukkancs 2018 okt. 19. - 12:40:02
Francia film. Olyan is :)
Alawien 2017 aug. 20. - 18:41:18
Ilyen egy rém szar filmet is régen láttam akinek van feles két órája inkább menjen és nézze a felhõket jobban fog szórakozni.
a színászi játék egyszerüen szörnyü a történet semmilyen soha életemben nem kommenteltem sehova de most jöttem ki a mozil és vissza akartam kérni a pénzem. Nincs olyan korosztály akinek tundám ajánlani inkább ültem volna be az emoji filmre mint erre a fosra
1/10
zodiac1967 2017 aug. 18. - 12:27:01 1/10
Bûnrossz tévéfilm... 1/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu