Légörvény 3.

Bakancslistához adom
Turbulence 3: Heavy Metal
amerikai-angol-kanadai akcióthriller, 98 perc, 2001

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Slade Craven metálzenész pályája utolsó, búcsúkoncertjére készül, ám hogy még hatásosabb legyen, úgy dönt, az utolsó fellépést nem egy stadionban, hanem egy több ezer méter magasan repülő, hatalmas Boeing 747-esen rendezi le, mégpedig úgy, hogy rajongói mindvégig az interneten nyomon követhetik a látványos produkciót. Kate Hayden FBI-ügynök egy megátalkodott hacker, Nick Watts nyomában jár: a netbetörő ugyanis éppen az élő koncert szabotálására készül. Így legnagyobb meglepetésükre mindketten a világhálón keresztül lesznek szemtanúi annak, amint Craven és terroristái eltérítik a repülőt.
Az érthetetlennek tűnő dolgot Kate jelenti kollégájának, Frank Garnernek, aki elindul, hogy utána nézzen a dolognak. Időközben fényderül a gépeltérítés okaira: a sátánista terroristák nem pénzt követelnek és nem is egy nagy épület vagy ipari létesítményt szemeltek ki célpontjukként; ők egy kicsi templomnak akarják vezetni a gépet, ugyanis hitük szerint isten házának elpusztításával megjelenik majd az elkövetkező millenium egyedüli ura, maga a Sátán.

Stáblista:

Szereplők

Kate Hayden
Frank Garner
Nick Watts
MacIntosh
Mandy Morgan
Karen David
Jack Fletcher
Dave Barrett

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
tombenko 2010 szept. 22. - 17:02:52 3/10
Áh, ne is mondd, rég nincs már ilyenekre pénzem. Az utolsó koncert, amit hallottam, a város másik végén volt, de az erkélyünkig elhallatszott. :(
Sátán_Követe 2010 szept. 22. - 00:10:00 Előzmény tombenko
Amúgy igazad van, Csihar a Rockmaratoni Mayhem koncerten dupla négykarú jézusos fordítottkereszttel a nyakában énekelt végig, elõször azt hittem, hogy egy megtermett szitakötõ lóg a nyakában, de aztán lett helyem az elsõ sorban és láttam, hogy az egy dupla fordított kereszt :) Nagyon frenetikusra sikeredett a koncert, ilyenben nincs minden nap része egy egyszerû halandónak :D Esetleg nem voltál kinn a koncerten?
3/10
tombenko 2009 nov. 11. - 20:22:31 3/10 Előzmény Sátán_Követe
Szerintem Csiharék még mindig hordják. :)
A film egyébként tényleg szánalmas, a zene meg egyszerûen a hulladék ujrahsznosításából megmaradt szemét legalja.
2/10
vitkovits 2009 aug. 26. - 20:51:09 2/10
Szó ami szó, ölég gyönge maga film, azaz a megvalósítás. A forgatókönyv alapötlete (kvázi a "librettó") viszont jó, érdemes volna "rendesen" is feldolgozni!
Sátán_Követe 2009 jún. 08. - 21:23:13 Előzmény AvatáR Gil Maerth
Talán egy hónappal ezelött adták ezt a filmet ,amikor elöször megnéztem...csak azért gondoltam h megnézem mert felkeltette az érdeklõdésemet a sátánista antihõs. Szóval lényeg a lényeg, végignéztem,mert tetszett h beleraktak végre egy filmbe egy ilyen kinézetû fickót+ a téma h ott volt az együttese meg minden. Én más pontokon találtam hibákat. Amiket az elõttem szólók emlitettek azokkal egyet értek de nem csak ezek vannak. Egy "ilyen kinézetû" pasas nem játsszik ilyen nyálas-marilyn manson utánzat zenét...aki így néz ki az sátánista black metalt esetleg death-et játsszik. A szerelés ,smink és hosszú lógó forditott kereszt--->ilyet az Immortalék hordtak utoljára! Ez az ember kinézetre kõkemény sátánista blackesnek nézett ki,de az a szar amit énekelt az valami ócska marilyn manson utánzat volt...Szóval ha legalább ilyen szar a sztori,akkor az együttes meg a zene és a karakterek passzoljanak! Szerintem aki rendezte ezt a filmet annak fingja sem volt a mai rock és metál zenei mûfajokbeli külömbségekrõl és kultúráról...
Ja a végén tetszett amikor a fõszereplõ letépte a bazi nagy forditott kereszt nyakláncát és elkezdett istenhez imádkozni...mekkora szánalom...
AvatáR Gil Maerth 2009 ápr. 01. - 22:42:56
Az elsõ órát láttam.
De már akkor nagy hibák tömkelege volt:

1, Lehet észrevétlenül teletömni egy kifutópályát robbanószerrel?
2, minek hagyták életben a metál-zenészt? áldozatnak nem volt túl engedelmes.
3, minek hagytak ott neki kommunikációt, meg pengét?

és a végén hogy intézték el ezt a társaságot?
csucsok 2009 márc. 30. - 20:13:04
hehe, vihar van felhõk alatt repülnek FL 400-on, már itt sírok a röhögéstõl, fel le ugrál a gép és a kabinfények villognak vadul. lol idióta egy film amúgy.
Szuperhackerek kivételesen nem az idióta hálivúdi sablont követik.
1/10
georgia57 2009 márc. 29. - 23:10:17 1/10
nagy baromság.....szezont a fazonnal keverve