Lukianosz: Hetérák párbeszédei

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar tévéjáték, 51 perc, 1981

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az antik, késő-görög szerző művének feldolgozása tévéjáték szerű jelenetekben. Témái: az athéni kéjnők mindennapjai, barátságaik, szerelmeik, csetepatéik, lelki életük.Mozgalmas, pergő, életszerű, vidám jelenetek, díszletben, jelmezben.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 nov. 05. - 22:18:55
Kíváncsiságból megnéztem ezt a feldolgozást, de szerintem elég gyatrára sikerült, pedig egy viszonylag ismeretlen, nagyon ritkán játszott darabról van szó. Nagyon "tévéjátékos" a hangulata, kb. az egész filmet egy jellegtelen, seszínû függöny elõtt forgatták le, minimális díszletekkel, a ruházat sem volt mindig odaillõ (pl. elõkerül egy szemüveg is, de a kellékek között szerepel a kártya is, amit szerintem akkoriban nem ismertek, bár ki tudja). A színészi játék is olyan volt, amilyen, hol jobb, hol rosszabb. Összességében talán egy gyenge közepest tudnék megszavazni a filmnek, sajnos számomra csalódást jelentett, többet vártam volna tõle.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu