Madonnával az ágyban

Bakancslistához adom
Madonna: Truth or Dare
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm, 114 perc, 1991

Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

A világhírű "pop-díva", Madonna Louise Veronica Ciccone - azaz most már csupán: Madonna - életének intim pillanatait is megörökítő dokumentumösszeállítás Japántól az Egyesült Államokon keresztül Kanadáig követi nyomon az énekesnő koncertkörútjának állomásait. A címben említett "ágyjelenetekben" sem szűkölködő filmben olyan világhírességek is feltűnnek egy-egy képsor erejéig mint Antonio Banderas, Kevin Costner, Warren Beatty, Pedro Almodóvar, Matt Dillon, Al Pacino - és még sokan mások.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
andru1@freestart.hu 2020 okt. 27. - 22:38:12
Madonna nagyon okos nő, remek üzletasszony. Tudja, hogy hangi adottságai nem a legjobbak (de őt ez nem érdekli), ugyanakkor kiváló előadó, ebben felülmúlhatatlan. A show business úgy működik, hogy az emberek mindig várják a nagy durranást, mindig kell valami, ami felkelti az emberek érdeklődését. Ezzel Madonna, no meg a menedzsmentje is tisztában volt, erre a témára elég rendesen rágyúrtak. Szex. Ezzel minden eladható. Madonnának a szexuális kisugárzása rendkívül erős, úgyhogy adott volt, hogy mivel kell folyamatosan a magazinok címlapjára kerülni. Szerencsére nem csak a párkapcsolatai szolgáltattak témát a sajtónak, hanem fantasztikus koncertjei is, amelyek világviszonylatban is egyedülállóak. Sokan tanulhatnának tőle, színpadi mozgást, magabiztosságot, munka iránti alázatot, nem véletlenül volt a karrierje töretlen több, mint 30 éven át. Én nagyon szeretem a számait, főleg a 80-as, 90-es évekbeli zenéit, klipjeit. A Madonnával az ágyban nem is olyan vészes film. Semmi rendkívüli nincs benne, a Blond ambition turné állomásait követhetjük nyomon. Kicsit a kulisszák mögé bepillantást nyerünk. Az üveges jelenettel kapcsolatban Madonna azt nyilatkozta, hogy azt polgárpukkasztásnak szánta. Az emberek túl prűdek és képmutatóak, ezt nyilatkozta. Ezen kívül semmi extra nincs ebben a dokumentumfilmben, ami annyira megbotránkoztató lenne. Bár én ezt a jelenetet a helyében kihagytam volna a filmből, túl közönséges. Kevin Costnertől évekkel később egyik koncertjén bocsánatot kért. Tény, néha Madonna túllőtt a célon, olyan sikeres volt a 90-es években, hogy kicsit elszállt magától. De megbocsájtjuk neki. Sajnálom, hogy nem tudott méltósággal megöregedni. Kár azért a sok botoxért, fenék és mellimplantátumért, mert 50 felett is jó nő volt. A másik hiba, amit elkövetett, hogy zeneileg nem a megszokott utat járta, hanem beállt a sorba, és a mai fiatalság rossz zenei ízlését akarta, akarja kiszolgálni. Ezért ma már nem igazán vannak hallgatható számai. Pályafutása most már inkább leszálló ágban van. Egyszer mindenki kiöregszik.
hanguktaekwondooo 2013 dec. 27. - 14:34:02
ez a hölgy nem túl fantáziadús
állandóan liheg
cellasto 2013 dec. 27. - 14:14:32 Előzmény ccaty
nem csak oroszországból,hanem egész európából kitiltanám ezt a szutykot...
ccaty 2013 júl. 27. - 08:33:29 Előzmény NMreKa
Szerintem pedig egy igen öntudatos és kemény üzletasszony. Ha ezt a következtetést vontad le, akkor a munkásságát kevésbé ismered.

Elõször is: ez egy dokumentumfilm. Kevés ismert emberrõl mondható el, hogy dokumentumfilmet csinálnak róka/vele, már a munkássága elején.
Viszont, mielõtt az ember ítéletet mond valakirõl, nem árt tájékozódni, a munkásságáról, életérõl, még ha néha olyan ellenmondó hírekbõl, amelyek a sajtóban megjelenhettek.

Ez a dokumentumfilm 1991-ben készült megelõzõ promócióként a következõ évben (1992-ben) megjelent Erotica címû lemezéhez. Ebben a mai világban mindenki úgy adja el magát ahogy tudja, úgy hívja fel magára a figyelmet, amilyen oldalára a nagyközönség kíváncsi. Abban a korszakban erre volt igény, ami máig életben tartja a nagyközönség figyelmét.

Végezetül, semmi szükség Madonna munkásságát magasztalni, arra annyi is elég, hogy 1983-tól napjainkig sikerült neki az élvonalban maradnia, ami testvérek között is 30 év. A mai névtelen senkik az életüket is odaadnák egy 10 perces ismertségért. Arról már nem is beszélve, hogy lassan-lassan közelítve a 60-hoz, fizikailag is lepipálja a mai fiatalság javát.

Ilyen és ennyi pozitívummal a háta mögött és remélem még sok van elõtte is, akár még az is lehetne, amivel megvádoltad (de nem az) mert a legtöbb embernek nem ez jut eszébe róla, hanem az, hogy a Guinness szerint minden idõk legsikeresebb énekesnõje, aki számtalan nemzetközi díjat mondhat magáénak, az pedig csak hab a tortán, hogy több millió eladott lemezt tudhat magáénak.
10/10
DarkGirl 2010 ápr. 17. - 17:35:09 10/10 Előzmény bikinis
Ezzel egyetértek!
barbaraf 2010 ápr. 17. - 16:22:52 Előzmény emoenn
:)
emoenn 2009 okt. 30. - 12:41:57
Szerintem Madonna öreg korára szebb mint fiatalon én nem láttam a filmet de nem is szeretném
bikinis 2009 jún. 07. - 11:10:26 Előzmény NMreKa
Hát ha szted Madonna kurva...akkor neked fogalmad sincs arról h ki a kurva..meg h mit is jelent ez a szó..
2/10
NMreKa 2008 jan. 24. - 14:01:21 2/10
Szerintem ez eleg ocska "film". Madonnanak szeretem a szamait, amugy meg szerintem egy k***a
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu