Magyar Pankráció 2014

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A HCW - magyar pankráció - elsőként honosítja meg hazánkban a nyugati ún. "sport-szórakoztatás" fogalmát. A látványos ringbéli akciókat izgalmas történetek kísérik a pankráció színes és roppant egyedi világának köntösében.

A néző szeme előtt megelevenedik a jó és a rossz örökös, epikus harca, hol boldog, hol drámai befejezéssel. A pankráció nem véletlenül vált Amerikában a szórakoztatás zászlóshajójává, ebben az interaktív showban ugyanis a néző is részese a történetnek. Színes karakterek, látványos repülések, hatalmas
győzelmek, tragikus vereségek, és a kavalkád közepén a mindennél fontosabb szent grál, amit mindenki akar: A HCW bajnoki öve.

Hozzászólások

Szerinted?
boom48 2014 szept. 21. - 21:59:11
Jó volt látni Bárdosy Sanyit, plána hogy milyen jó volt.

No persze MINDENKI nagyon jó volt. Jobb volt mint a WWE! (szerintem)
boom48 2014 szept. 21. - 20:42:44
Ez hatalmas.

Minden van, még a kamera elõtti beszédet is gyakorolták, a karakterek pedig tökéletesen kiforrottak, a mûsor meg nagyon össze van szerkesztve! Meg már komoly interakció-kezdemények is vannak arra ki miért gyepálja a másikat, azaz ez már tényleg AZ a show!

Még nem késõ idekapcsolni!

Ja, és a grillcsirkét majszoló õsmagyar meg hasonlók, hát nagyon sajátos :D
boom47 2014 máj. 19. - 17:34:17
A tegnapi adás már király volt.

Még mindig úgy érzemm intha általános iskolások szavalóversenyének hangsúlyai köszönnének vissza kamera elõtt, de amit mondanak és ami történik az már kafa.

A mozdulatok folyamatosak, és eredetiek - fõleg amik nem valami WWE-sztár továbbfejlesztései, de hát annyi pankrátor van, nehéz tökéletesen eredeti maradni.


A meccsek jók voltak, nem volt üresjárat, nem kellett egymásra várniuk a küzdõknek, bõven volt reflektor, meg pirotechnika,a ring mellett állók is teljesen rendben voltak (és nem csak dísznek), kommentátorok hozták, volt hangulat (már csak a szerencsés ottülõknek kell fejlõdniük hogy ne úgy üljenek mint a színházban, hanem lehet ám felszabadultnak lenni - ez semmiképpen nem a szervezõk hiányossága!).
Remek hangulat volt, én csak becsületbõl kapcsoltam ide, de tényleg odaszögezett a képernyõ elé.

Már mint a WWE, és ez nagyon jó. Más (nem bodybuilder) izomzatú népek vannak bent, és a nyilvánvalóan kisebb szereplõmennyiség miatt érdekesebb az egész. Nagyon erõs lesz pl. itt a nõi mezõny, ami az amcsi verzióban legtöbbször sajna csak dísznek van. A kisebb gárdánál a nõknek nálunk produkálniuk kell, és bizony olyan jól, hogy meggyõzõen kiállhassanak férfiak ellen is!

Személyes komment: Audry!!!
boom47 2014 ápr. 27. - 20:57:37
Hát messze nem híresek még szegények, gyakran nem elég izmosak a mozdulatokhoz, sokszor látszik a rutintalanság az ütemezésben/mozdulatokban, a meccsek közti arcoskodás a legtöbbeknél nagyon gáz (tökre mintha amatõr filmek szereplõi nyomnák), de minden alkalommal jobban próbálkoznak.

A mûsorkészítési részérõl meg annyit, hogy a bemondók nagyon lelkesek, dinamikusak, jó nevek vannak kitalálva a mozdulatokra, a vágások felkeltik a mûsorra a figyelmet a reklámblokkoknál, a kamerakezelés/váltás a meccseknél meg gyakorlatilag profi.

Oké, a ring kicsit szegényes, de annyival nem amennyivel kisebb a költségvetés a WWE-hez képest.
És látszik hogy ülnek a nézõtéren, és azért nem unatkozni jár ki a nép.

Audrinak (vagy fene tudja hogy írják) meg külön hajrá mint nõi versenyzõ!