Marilyn Monroe titkos élete

Bakancslistához adom
The Secret Life of Marilyn Monroe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai életrajzi dráma, 100 perc, 2015

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A fiatal Norma Jeane Mortenson élete állandó küzdelem a magánnyal és szeretethiánnyal, az édesanyja segítsége nélkül. A nehézségek ellenére azonban hamarosan egy okos és ambiciózus nővé cseperedik, aki színésznőként egy egész korszak szexszimbóluma, meghatározó alakja lesz. Élvezi a hírnevet, de még mindig törékeny művész, aki egy határozott férfi védelmére vágyik. A külvilág nem érti, és nem ismeri igazán az igazi Marilyn Monroe-t, aki annyira különbözik a nyilvánosan mutatott személyiségétől. Népszerűsége az egekig szárnyal, ám a magánélete csődtömeg: három házassága tönkremegy, a kapcsolatai sem működnek. Marilyn soha nem tudta kordában tartani a belső démonait és a mentális betegségét, amit az egyszerre szeretett és utált anyjától örökölt. Habár a stúdió azt hazudja a világnak, hogy Gladys meghalt, valójában mindig meghatározó része maradt lánya életének. Miközben Marilyn Monroe-ként a tőle várt teljesítményt nyújtja, élete legnagyobb titkát elrejti a világ elől.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Ildikó Nóra 2023 jan. 02. - 21:22:17 10/10
A 2 részes minisorozatot érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó. Tetszett a szereposztás, a színészi alakítások, a ruhák, sminkek, frizurák, kiegészítők, helyszínek, rendezés, operatőri munka, szinkron is. A főszereplő Kelli G-nek jól állt a szerep és jól is játszott, ahogy Susan S. is. A sorozat jól mutatja be a tragikus sorsú, szépséges Marilyn M. életét; sokkal jobban tetszett, mint a tavaly bemutatott 3 órás Szöszi (Blonde) c. film. Az Egy hét Marilyn-el (Michelle Williams) c. filmet azonban ajánlom, az is jó.
DUNAWÖLD 2021 aug. 12. - 10:28:44 Előzmény Max58
A hazai celebek futtatàsa fontosabb, a jelek szerint.
A Duna tv is egyre lejjebb.
10/10
Max58 2021 máj. 31. - 13:56:13 10/10
2021 június 1 én lenne 95 éves norma jeane baker(Merilyn monroe)Sajnálattal látom hogy a film4 tv csatornán kívül egy csatorna sem emlékezik meg legalább egy filmjével, a színésznőről. Régen divat volt még anno, a régi rendszerben, hogy egyhires filmsztár halála vagy valamien évforduló alkalmából kifolyólag,leadtak a munkásságát átfogó néhány filmet.Ez a szép szokás eltűnt, sajnos.Ezert örülök hogy a film négy tv csatorna,egyedüliként gondolt a rajongókra,Köszönjük.