Másnapos karácsony

Bakancslistához adom
X-Mas/The Night Before
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 101 perc, 2015

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Ethan, Isaac és Chris még gyermekkorukban találkoztak és barátkoztak össze egymással. A három kamasz több mint egy évtizeden keresztül, minden esztendőben összejött karácsony ünnepén, szentestén egy kis vidámság, és szórakozás elejéig. Most, hogy immár beléptek a felnőttkorba, a becses hagyomány véget ér, azonban annak érdekében, hogy az utolsó alkalom igazán emlékezetes maradjon számukra, elindulnak, hogy megkeressék a karácsonyi bulik Szent Grálját.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
PortMan ápr. 06. 17:54:40
Ez egy nagy kalap sz@r!!!
port_boy 2020 aug. 17. - 22:04:54
Elég nagy marhaság, ál-romantikával. Ki lehet hagyni.
5/10
Arter 2017 dec. 28. - 17:36:11 5/10
Eléggé beteg egy film, de Seth Rogentõl nem is vártam mást. Valóban az õ karaktere a legviccesebb a filmben. Vannak benne jó poénok, de a történet maga sablonos és kissé erõltetett. Ettõl függetlenül egyszer meglehet nézni. 5/10
8/10
Bigpapa 2017 szept. 29. - 20:52:15 8/10
Én tegnap láttam a filmet, mert karikára untam magam és keresgéltem valamit, amit még nem láttam és felkelti az érdeklõdésem. Nem bántam meg. Amikor Seth Rogen betép, azon visítottam a röhögéstõl. A hátán viszi el a filmet :)

Jók benne a karakterek, a "füvesember" atom jó, a templomi jeleneten konkrétan befostam :D Nem tudom, ez hogy maradt ki az életembõl, de most ott van a tableten a Zack és Miri pornót forgat mellett :D Biztos, hogy meg fogom nézni még párszor. Pl. azt is csak tavaly láttam. Kórházban, pont mûtét elõtti este. Ott visítottam a kórteremben a röhögéstõl. Még jó, hogy nem 2 nappal késõbb láttam, amikor szét volt kaszabolva a hasam :D :D

Nekem ez 8/10 simán
8/10
beo71 2016 máj. 31. - 13:31:39 8/10
Szórakoztató romantikus vígjáték. Talán azért nem olyan sikeres, mint amilyen jó, mert erõsen keveri a két mûfajt és e miatt hullámzó a hangulata kicsit. Gondolom a fiúk nagy nevetések mellett a homlokukat ráncolják, amikor a romantika az eget veri vagy éppen nagy igazságokat mondanak.( Idõsebb korban nehéz jó barátnak maradni ! Keményebben kell próbálkoznunk, stb.) A lányoknak meg esetleg nem vicces, hogy dákóhadjárat folyik, vallási fanatizmussal karöltve.
Én mindenesetre imádtam. Ha valaki csak a nevetést keresi, ajánlom Seth Rogen karakterét, rá fókuszálva szem nem marad szárazon.8/10.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu