Melyik az igazi?

Bakancslistához adom
Everything You Want
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 93 perc, 2005

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Abby (Shiri Appleby) teljesen távol a világtól, magányosan nőtt fel, így aztán érthető, hogy saját fantáziájához fordult, és létrehozta a világ legtökéletesebb férfiját, Sy-t (Orlando Seale), aki hosszú évek után már valóságossá vált. Az egyetemen azonban megismerkedik a rámenős Quinnel (Nick Zano), aki a segítségét kéri a művészeti tantárgyban. Quinn udvarolni kezd a lánynak, ám Abby folyton a titokzatos Sy mögé bújik. Egy közös családi hétvégén azonban fény derül Sy kilétére, ami alaposan felkavarja a kapcsolatukat.
Forgalmazó: SPI

Stáblista:

Szereplők

Abby Morrison
Jessica Lindstrom
Calvin Dillwaller

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2010 febr. 14. - 13:20:37 1/10
Nekem nagyon nem tetszik a film, érdektelen alaptörténet, kiszámítható, primitív cselekményvezetés, közepes képi megvalósítás és változó színészi munka jellemzi. Akik szeretik a film+-os filmeket és a nagyon egyszerû romantikus történeteket azoknak tetszeni fog, de akik inkább a jobb filmeket kedvelik, azok kerüljék el. Semmi érdekes, lebilincselõ, meghökkentõ, mulatságos, meglepõ és drámai nincs a filmben. Tipikus filmes sablonok sokaságából áll össze az egész, a teljes film egy nagy kliséhalom. Ezért 10 pontból 1 pontra értékeltem.
speti 2009 okt. 26. - 19:26:01 Előzmény Schatz
Nem a rövidséggel van a baj...
Schatz 2009 okt. 14. - 12:26:21 Előzmény speti
na, de jó xD megint a kommentelõkrõl mondunk véleményeket, nem a filmrõl... Így kell ezt csinálni;) Rövid kommentárt írtam.. Manapság már ez is gond =D Spoiler? Benne van a tartalomban xD jó .. leszek én az egoista^^,
speti 2009 szept. 18. - 19:10:00 Előzmény Schatz
Bár nem láttam a filmet, biztos vagyok benne, hogy amit írtál, az spoiler. Aki azt írja magáról, hogy "okos vagyok, nem egoista" az nem ronthatja el mások szórakozását ilyen buta módon, csak azért, hogy érdemi információt nem közölve egoista módon szereplésvágyból megnyilvánuljon. Ráadásul a hozzászólásod inkább SMS-re hasonlít a sok smiley és egyéb kód miatt, mint a terjedelmi lehetõségeket kihasználó minimális gondolkodással elõállított kerek mondatokból álló hozzászólásra. Hogy vajon miért, az már "pszicholóóóóógia". De lehet, hogy én vagyok maradi és amit kifogásoltam, már nem dívik. Ez esetben elnézést kérek. :)
3/10
Monkóka 2009 aug. 11. - 20:37:39 3/10
nekem nem tetszett, annyira lassan történik minden, vontatott, ebbõl a sztoriból jobbat is ki lehetett volna hozni
Schatz 2009 ápr. 23. - 13:05:00
Nekem bejött:D:D jó a sztori, 7köznapi történet:D már amennyire egy kitalált barát huszonéves korig megmarad xD de attól még tetszik:D(Y);)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu