Micsoda?

Bakancslistához adom
Che?
olasz vígjáték, 112 perc, 1972

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez 2023 okt. 04. - 00:25:17 5/10
Az Alice Csodaországban abszurd, meztelenkedős, X-kategóriás változata. Hatalmas baszásokra senki ne számítson, de számos devianciát, valamint viszonylag sok perverz, egyben képtelen karaktert vonultat fel a film, ami mellesleg egy bizonyos itáliai városban (Amalfi), illetve az olaszos nyári hangulatban merül el. A leírtak alapján az ember azt hihetné, hogy egy rohadtul merész, izgalmas agymenésről van szó, de valójában ez is a baszottul unalmas Polanski-művek széles táborát szaporítja.
3/10
stupek2 2015 jún. 05. - 12:35:37 3/10
Erõsen szexuális kisugárzású film. A fõszereplõ hölgyet meg akarják erõszakolni, mire egy panzióba téved. Itt az elsõ 25 percben szinte teljesen meztelen, a továbbiakban is erõs képi és szóbani utalások történnek a szexre.
Nem tudni ki ez a nõ, honnan jön, hová megy? Miért rakták ki a szobájából, miért nem utazik tovább? Miért nem az az elsõ, hogy felöltözik, és miért írdogál az „emlékkönyvébe”, A nõ jön-megy szobáról-szobára, mindenkit megismerek rajta keresztül, csak õt nem. Ez egy teljesen összefüggéstelen film. A nõ a film közepén rájön, hogy ismeri Mozartot és tud zongorázni, persze az éjszaka kellõs közepén.
Nemrég néztem a szürke 50 árnyalata címû filmet. Teljesen hasonló jelenet van benne 1:20 és 1:25 között. Vajon innen van az ötlet?
Így a film végén az az érzésem, hogy ez a film bolondokról szól bolondoknak. Engem is azzá tettek a végére.
A szexuális jelenetek miatt 8 pont lenne, de a gagyi történet miatt csak 3 pont