Minimentők

Bakancslistához adom
The Wonder Pets
amerikai animációs sorozat, 2006

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Megjöttek a Csudalények, a titokban nagyon különleges állatkák! Linny, a tengerimalac Ming-Ming kiskacsával és Tuck tekivel az ovi egyik termében hétköznapi kedvencként éldegél, ám ahogy a gyerekek hazamennek az óvodából, mindhárman Csudalényekké válnak. A rettenthetetlenül bátor szuperhősök ilyenkor vágnak neki a világnak, hogy képességeiket egyesítve segítsenek a bajba került állatkölykökön. Kínában egy bambuszágon rekedt pandakölyköt mentenek meg, Kenyában az iszaptengerből húzzák ki a kiselefántot, és a Föld számos pontján várják még őket kalandok.
A Csudalények valójában nem rendelkeznek szuperképességekkel: erejük az összefogásban, a csapatmunkában rejlik. Tudják, hogy ha mindannyian a legjobb képességeik szerint küzdenek egy közös célért, akkor nem állhat előttük legyőzhetetlen akadály. Ettől Csudalények ők: az EGYÜTTMŰKÖDÉS KÉPESSÉGE teszi őket azzá.

A csapat vezetője Linny, a hősies tengerimalac, aki semmitől sem fél, ha valakinek segíteni kell. Ő a legidősebb a Csudalények között, kedvenc étele a zeller.
Ming-Ming kiskacsa barátságos és magabiztos kis szárnyas. Nemrég tanult meg repülni és bár túl magasra még nem tud emelkedni, a repülést mindennél jobban imádja. Ming-Ming szeret a figyelem középpontjában lenni, lelkesedésében néha kicsit túlbuzgó is, így aztán gyakran túlszárnyalja önmagát.
Tuck teki egy nagyon érzékeny teknőcgyerek, ő a csapat lelke: minden élőlénnyel nagyon érzelmes viszonyban áll. Tuck mindenkit szívesen ölelget, és azt is nagyon szereti, ha őt ölelgetik. A többiekhez képest nem kifejezetten ügyes, de kiváló úszó.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Owen069 2010 júl. 02. - 11:15:37
Úgy látszik kicsit elcsúszott a mûsor:S
Owen069 2010 júl. 02. - 10:51:21
Furcsa hogy most a Jimmy Neutronnak kéne mennie de a Minimentõk megy:O
10/10
Tablettás Sör 2009 szept. 30. - 14:24:28 10/10
A pétek esti mókákat nyögve tökéletes zsombat reggeli agygörcs a tv2-n. Annyira merész, hogy az már jó, függõ lettem.
Ûrkedvencek 2007 dec. 29. - 12:29:27
Sztem naon jó kis mese.
A 3 legkendvencebb állatom van benne.
Szval tök kiri