Nehéz döntés

Bakancslistához adom
Of Two Minds
amerikai filmdráma, 85 perc, 2012

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Billie jó körülmények között, boldog házasságban él. Miután maghal az édesanyja, a fiatalasszony, teljesítve az utolsó kívánságát, magához veszi a skizofréniában szenvedú húgát. Baby és a család megpróbál alkalmazkodni az új közös életükhöz. Azonban a Billie tinédzser fia és Baby közötti felkavaró incidens után Billie számára világossá válik, hogy nem tudja kezelni a húga betegségét. Mindez arra kényszeríti, hogy meghozzon egy nehéz döntést, azt tegye, ami a legjobb a húga, illetve saját családja számára.

Stáblista:

Szereplők

Billie Clark
Elizabeth 'Baby' Davis
Rick Clark
Will nagynéni
Madeleine

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
ergerberger 2013 nov. 01. - 00:44:01 Előzmény antdomi
Köszönjük ezt a kellemes kis szcientológus agitációt! Ugye tudod, hogy a Xenu-hívõ, ûrlakókat imádó elmebeteg egyházadat kulturált országokban, mint például Németország, már betiltották?
Pénzt kapsz az ilyen kommentekért a szcientológiai egyháztól, vagy csak simán valláskárosult vagy?

Végtelenül szánalmas, amikor Hubbardnak ezzel a pszichiátria-gyûlölõ elmebajával akarjátok megtéríteni a népeket hátulról, sunyi módon.
Nézzed inkább Tom Cruise és John Travolta filmjeit, azokat biztos kajálod, mert õk is a kis szektád hívei...
7/10
antdomi 2013 aug. 20. - 17:41:03 7/10
Jó film, csak éppen a skizofrén agitáció ne lenne benne. A társadalmat meg akarják téveszteni azzal, hogy bizonyos személyeket kiragadnak a társadalomból, megbélyegzik egy skizofrén jelzõvel, hogy majd késõbb jó sok pénzt kaszáljanak a gyógyszer gyártók az ilyen „betegek” kezelésével és valódi rokkanttá teszik. Attól, hogy valaki valaminek a hatására nem úgy viselkedik, ahogy azt helyesnek, normálisnak lehetne vélni, nem jelenti azt, hogy mentális beteg és orvosi kezelésre szorul.
Az un. skizofréniát semmiféle biológiai módszerrel nem lehet kimutatni csupán a viselkedés alapján állítják fel a diagnózist a DSM-IV alapján. A DSM-es diagnózis elõttem egy hülyeség, akárcsak az egész pszichiátria, amelyet nem is tudom, hogy lehet egyáltalán az orvostudományok közé sorolni. Nem akarom a szót tovább szaporítani, akit érdekel egy kis felvilágosítás a témával kapcsolatosan, az keressen rá a „Pszichiátria - A halálipar”-ra és a videó találatok között érdemes elnézni a 98:25 perces filmet, valamint Feldmár Andrásra is érdemes rákeresni és ugyancsak a videó találatok között egész meglepõ videókat lehet látni.
Aki a fentebb említett videókat megnézi, lehet meg fog változni a véleménye egy-két dologról.