Örökké a csajom

Bakancslistához adom
Forever My Girl
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, zenés film, 108 perc, 2018

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Liam Page faképnél hagyta menyasszonyát az oltárnál. Nyolc év elteltével, immáron világhírű countryzenészként, egy tragédia miatt hazatér szülővárosába, eltékozolt élete pedig rövidesen új mederbe kerül.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
port_boy 2021 szept. 07. - 21:08:18
Meseszerű történet, dadogó szerelmessel. Aki X év után rájön, hogy szerelmes.
5/10
Namegasztán 2021 aug. 23. - 06:10:48 5/10
Az utolsó jelenetből megtudhattuk, hogy a németek meg vannak veszve a névtelen amerikai countryénekesekért. Ki hitte volna?!
A férfi főszereplő a film elejétől a végéig olyan volt, mint aki enyhébb fokú értelmi fogyatékossággal küzd, valamint a szociális képességei sincsenek rendben. Vagy csak végig be volt lőve, nem tudom. Ha az első variáció, akkor a kislány biztos nem tőle van, mert az meg ilyen túlpörgéses és nagyon intelligens.
Ő egyébként rendkívül pozitív hozzáállású volt, rögtön barátkozott a soha nem látott férfivel. A pedofilek álma.
A valóságban egy ilyen kislányt vagy a "leszrom" hozzáállás jellemezne, vagy nem állna szóba az apjával, aki ennyi éven át nem jelentkezett. De hát ha problémák lettek volna, akkor nem lehetett volna ilyen nyálas filmet csinálni...
A filmkészítők szerint teljesen rendben van, hogy a híres zenész a pénzével és a csillogással varázsolja el a nőt, mikor elviszi a helikopterrel. Na jó, a valóságban is így van, a nőt megszédíti a sok-sok pénz, de az amerikai szirupos filmekben nem így szokott lenni.
Meg lehet azért nézni, ha épp ilyenre van rákattanva valaki, és nincs kedve gondolkodni valami bonyolult cselekményen.
7/10
dandelion83 2020 jan. 05. - 10:42:27 7/10
Tipikus, amerikai, romantikus film, szép szereplőkkel, aranyos kislánnyal. Szerencsére a színészek jól játszanak, bár a történet kissé sziruposra sikerült. Az első fele jobban tetszett, azt hitelesebbnek éreztem, mint a második felét.
5/10
pihes 2019 dec. 31. - 15:03:44 5/10
Úgy követték egymást az események, mintha mást ki se lehetett volna találni. Ez nem tetszett.
Nagy probléma nem volt vele, de nem viszi magasra semmi!
Közepes!

5/10
Huncut2012 2019 dec. 27. - 18:13:12
Miután egy évtizedig távol volt és országos hírű zenészkarriert futott be, Liam Page egy középiskolai barátja halála után visszatér szülővárosába. Itt szembe kell néznie a múlttal: többek közt Josie-val, akit az oltár előtt hagyott faképnél.