Párizs-Manhattan

Bakancslistához adom
Paris-Manhattan
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia romantikus vígjáték , 77 perc, 2012

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A romantikus vígjáték középpontjában a maga teremtette álomvilágban élő, Woody Allen-rajongó, csinos gyógyszerész lány, Alice (Alice Taglioni), és a földön két lábbal járó Victor (Patrick Bruel) egymásra találásának története áll.
Alice-t magába zárkózó, környezete ellen lázadó kamaszlányként ismerjük meg, aki 15 éves korában beül a moziba egy Woody Allen filmre, s ez az élmény gyökeresen megváltoztatja az életét. Woody "beszél hozzá" a szobája falán elhelyezett hatalmas poszterről, ő lesz az, aki s legjobban megérti őt, akivel meg tudja beszélni problémáit. Minél több filmjét látja, annál erősebb lesz a meggyőződése, hogy a jó filmek képesek az embereket megváltoztatni. Ezt a meggyőződését gyógyszerészi munkájában is érvényesíti. Amikor csak teheti, depressziós, az élet terheit cipelő vevőinek gyógyszerpirulák helyett gyakorta DVD-t nyom a kezükbe: reggel, délben és este történő "alkalmazásra".
Bemutató dátuma: 2012. szeptember 27. Forgalmazó: CineReal Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
janahars 2014 júl. 18. - 14:05:18
Elképzelhetõ, hogy valakinek megvan ez a film DVD minõségben? Hálás lennék egy igenlõ válaszért!
alex4427 2012 szept. 29. - 19:25:02
Aki Woody Allent szereti (mint a film fõszereplõje), nézze meg nyugodtan ezt a francia filmet is!