Poirot: Cipruskoporsó

Bakancslistához adom
Poirot: Sad Cypress
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol krimi, 93 perc, 2003

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Elinor Carlisle, egy gyönyörű, fiatal, társasági hölgy a bíróság előtt áll. A vád: kettős gyilkosság. Minden bizonyíték ellene szól. Miért van hát, hogy Poirot mester - aki a karzatról figyeli a tárgyalást - mégsem a bizonyítékoknak, hanem saját megérzésének hisz. Eszerint pedig a nő ártatlan. Felkeresi Elinort, aki felidézi a régi időket, amikor még szerelmes volt, újdonsült mennyasszony, Rody Winternek, unokafivérének jegyese. Ám a felhőtlen boldogságot egy váratlan esemény megzavarta: névtelen levél érkezett és olyan hírt közölt, amely árnyékba borította boldogságukat és baljós eseményeket jósolt a közeljövőre.

Stáblista:

Szereplők

Hercule Poirot
Elinor Carlisle
Dr. Lord
Mary Gerrard
Hopkins nővér
O'Brien nővér

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
sflkjs 2020 máj. 24. - 10:04:26 9/10
Amikor kivàlasztom melyik epizódot nézzem, az újakat mindig a végère hagyom. Sokkal jobban tetszenek a korai részek, amiben Ms Lemon is benne van, Hastings, és Poirot irodàjàban részesei lehetünk a mindennapi életének.
Ez a rész még mindig fényévekkel jobb, mint egy átlagos film, de a sorozatban nem igazán hoz lázba. Jó a történet, a színészi munka, szép a kastèly, és Poirot zseniàlis, mint mindig.
Edmond Dantes 2013 aug. 09. - 19:29:24
***SPOILER***
Hopkins nõvér...aki persze nem az, aminek-akinek látszik...
***SPOILER VÉGE***