Premierajándék

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar művészeti műsor, 110 perc, 2018

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című darabját a Thália Színház vitte színpadra _ rendhagyó módon. Nem csak egy színdarabot láthatunk, hanem egy teljes próbafolyamatot, melyen keresztül bepillantást kapunk egy darab színrevitelének időnként problémás, időnként komikus, máskor viszont nagyon is gördülékeny folyamatáról. Vígjátéki részek, a színészek és a rendező kiszólásai, eszmecseréi váltják a darab egyébként enyhén drámai jeleneteit. A történet főszereplője a 21 éves Lady Windermere, aki szülők nélkül, ám szerető férje oldalán éli a felső tízezer életét. Ám egy nap hűtlenséggel vádolja Lord Windermere-t, pedig távolabb áll az igazságtól, mint azt gondolná. A társasági életben feltűnő, feslett múlttal rendelkező Mrs. Erlynne kavarja fel az érzelmeket és a sznob arisztokrácia életét. Míg egy estély kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a szereplők maguk is megismerjék ezt a kortalan hölgyet.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
csvkata 2020 jan. 28. - 19:03:34
bohózat
Írta Oscar Wilde és a társulat

A Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Minden, amin Ön nevet, és amin ők nevetnek – és ami a jelenlévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja.

A hőstenorral és a Kean, a színésszel elkezdett színházi témájú sorozatunk legújabb darabja a nézők szeme láttára jut el az asztalra tett példánytól a tapsig. Csak Önöknek, csak ma este: kizárólag a legmulatságosabb pillanatok és a legigazabb érzelmek!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu