Rellik

Bakancslistához adom
angol krimisorozat, misztikus sorozat, 2017

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Mi teszi a sorozatgyilkost? Vagy a nyomozót, aki megpróbálja levadászni őt? Milyen dolgok játszanak közre, hogy az emberből gyilkos vagy rendőr lesz? A Rellik - visszafelé olvasva: killer (gyilkos) - a feje tetejére állítja a hagyományos krimiket. Az elkövetőt elkapják, mielőtt a dráma elkezdene az időben visszafelé kibontakozni, egészen a kezdetekig, a bűntényt kiváltó okig, a gyilkos személyéig. A hajsza adja a gerincét a történetnek, melyben Markham nyomozó megszállottan keresi a gyilkost.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
sladka_pani 2020 ápr. 23. - 01:11:13 8/10
Megint a kollégám ajánlotta, ő 9-esre értékelte és bíztam benne. Szerintem nagyon erős 8/10.. őszintén szólva a 4. részig egy határozott 10-es volt, majdnem tökéletes.. az 5. résznél megingtam és kezdtem félni mi lesz, majd a 6. rész elején már azt hittem ez egy foskupac, de végül kialakult a vége és tetszett. Nem szólt akkorát, mint amilyen feszültséggel teli volt az a 4 rész, de tetszett! Nagyon is ajánlom megnézésre!!!
2/10
Sunboy 2018 jan. 07. - 22:17:45 2/10
Na basszus, elpazaroltam egy vasárnapot. Valahogy így tudnám összegezni a sorozatot, aminek az egyedüli elõnye, hogy rövid volt, sõt ha a tényleges cselekményt néztük volna 2 részbõl állt volna, mert tele volt indokolatlan töltelékkel. Értem én, hogy a történet visszafelé mesélése lehetõvé teszi, hogy állandóan fennmaradjon az izgalom, de indokolatnaul vezet félre mellékszálakon, pld amikor a rendõr kollégák magánügyeiben megyünk el, aztán egy idõ után semmi. Nekem a gyilkos úgy a 2. rész után megvolt, a végérõl hiányzott a csattanó, a zene szörnyû, a szereplõk átlagosak. 2/10 És a ne nézd meg ;)