Rezervátum

Bakancslistához adom
Rezerwat
lengyel vígjáték, 2007

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Marcin Wilczynski a zöldfülű fotós csúnyán összeveszik barátnőjével, ezért a lány kirúgja kacsalábon forgó lakásából. A fiú kénytelen Varsó hírhedt és egyben legveszélyesebb negyedébe Praga-ba, egy düledező, öreg házba költözni.
Ha már ott lakik, főbérlője megbízza, hogy készítsen fényképeket a ház szánalmas állapotáról. Miközben a környéket fotózza, Marcin rádöbben mennyire idegen, ugyanakkor csodálatos hely a régi Varsó, ahol még mindig farkastörvény uralkodik.
Az első "kulturális különbséggel" akkor szembesül, mikor közelebb próbál férkőzni Hanka B-hez, az érzéki fodrásznőhöz. Persze kiderül róla, hogy már foglalt, ráadásul barátja Rysiek, aki mellesleg az alvilág tagja, és eléggé forrófejű. Akár tetszik Marcinnak, akár nem, mozgó célponttá válik a vöröshajú bűnöző szemében.
Először mág csak az ablakait és tükreit zúzza szét, később már kedvenc fényképezőgépével távozik a lakásból. És ez még csak a kezdete a vicces, de olykor drámai eseményeknek. Ellenség már van, ideje barátokat szerezni.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?