Ringo visszatér

Bakancslistához adom
Il ritorno di Ringo
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz-spanyol western, 96 perc, 1965

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Amikor a polgárháború véget ér, a súlyosan sérült és részleges amnéziában szenvedő Montgomery Brown (alias Ringo) elhatározza, hogy visszatér szülővárosába, a családjához. Otthon nem várt meglepetés éri: kiderül, hogy a környéket egy mexikói banda tartja rettegésben, melynek élén a kegyetlen Fuentes fivérek állnak. A bűnözők elveszik Ringo földjét, a feleségét és a lányát pedig túszként tartják fogva. A férfi bosszút forral: mexikóinak öltözve várja a megfelelő pillanatot a támadásra. A város többi kétségbeesett lakója is csatlakozik hozzá. Vajon sikerül legyőzniük a túlerőben lévő banditákat?

Stáblista:

Szereplők

Ringo Ringo alias Montgomery Brown
Esteban Fuentes
Paco Fuentes
Helen Brown/Hally Fitzgerald

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Tamas Kugyela 2019 okt. 15. - 07:41:48 10/10 Előzmény Tamas Kugyela
Duccio Tessari megrendezte, Ennio Morricone zenéjét, komponálta, szerezte, gitározta, megalkotta, Giuliano Gemma eljátszotta, ezen emberek színészek, és műfaj+idő híressé tette, megörökítette, a western company csatorná k sugároztak e trilógiat ami az 1. résznek köszönhetően sorozat lett, e film több mint legenda,valóság, csupán kitörölhetetlen, műfaj, történet, sajnos ma már nem láthatunk hasonló filmeket.
Egy rész ahol vége van, 3 rész egy történet ahol kevés a story, ha nincs 1. rész.
Emberek, rajongók imádják ezeket a filmeket, van 1 story bár teljes történet szeretném 1.-szer megnézni a 2. résszel együtt fent a youtub csatornán az egészet. Szerintem sokan gondolkodnak még így, hátha levetíti ezt is a tv vagy a youtobra felkerülne. sok top 10-es van és ez is olyan történet.
10/10
Tamas Kugyela 2019 okt. 15. - 06:32:51 10/10 Előzmény Tamas Kugyela
Aki egyszer megnézi, látni szeretné újra Enrico Morricone a zeneszerző mind három résznél, aki hallotta, szerette nem felejti el már a zenéje miatt sem. 1. része Adios Gringo volt 1 kiváló színész, rendező, zeneszerző az első rész is sikeres volt bemutat 1 történetet, és a vége Adios Gringo Sikeres volt jól sikerült film, elkészítették a 2. részét ennek, a kitörölhetetlen, leírhatatlan, másolhatatlan filmnek Pisztolyt Ringónak 1 olyan zenével ami piszkosul jól sikerült és a fiatal Montgomery Brown Ringo története tovább íródott. Feltehetőleg itt mesli el a történet az idősebb Montgomery brown halálát és annak történetét hogyan játszották ki a családját, szállták meg a várost a banditák na és persze Ali és Ringo történetét. Az aédesapja helyét a fiatal Ringo veszi át egy időre egyenesbe hozva a régi időket, és a város sorsát.
A film szintén sikeres volt, fordulatos, mozgalmas, érdekes, romantikus, és megalkotta a harmadik részt Ringo visszatér
10/10
Tamas Kugyela 2019 okt. 14. - 20:22:52 10/10 Előzmény sage
1965-ben leadta az amerikai mozi. Majd pár éven belül a tv is elkezdte sugározni. Az előzetes reklám szépen bemutatta hogyan kell 1 medence padlójáról hátrafele sikertelenül landolni, van aki nem előrefele teszi, igaz a reklámok is rövidek voltak, viccesek legalább hamar elkezdődött a film. Még emlékszem amikor elmesélték nekem a történetet. Én szerencsére már nem fekete-fehér tv-n láttam, sajnos csak az utolsó a harmadik részét, és egy ilyen mozgalmas, fordulatos filmnek csak az első, 3. része van youtubon a harmadik is felkerülhetne, angolul, magyarul az mindegy 1 ilyen teljes sorozat megcsonkítva, tökéletes kezdő reklámmal. Nagy, és beláthatatlan állam, és államai Kalifornia, Mexico, America amí nem jutottak el a vonatig szükséges volt 1 jó hátas ló. Hátha felkerül a 2. rész is a youtubra rajongók szívesen megnéznék
sage 2009 jún. 10. - 19:31:19
Nekem megvan szinkronos dvdrip-ben!
Én az elsõ rész szinkronjára vadászok!!
4/10
ibolya 2007 szept. 03. - 18:28:11 4/10
Nagyon régóta fáj a fogam erre a filmre. Most végre vetitették. Nagyon érdekes volt, csak egy kicsit vontatott. Nem olyan pörgös, mint azt megszokhattuk Giuliano Gemmatól.