Rosamunde Pilcher: Tökéletes boldogság

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Rundum glücklich
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 88 perc, 2015

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Betty Hunter egy víg kedélyű fiatal pék, és a nő szenvedélyből választotta ezt a szakmát. Ha pár kilóval kevesebb lenne -, gondolja, akkor meg is találná az álmai férfiját. Éppen egy baleset során találkozik is vele. Az elbűvölő férfi egyenesen a hetedik mennyországba repíti.

Betty nem is sejti, a férfi egy csaló. Marc Combe szeretné a hasonlóságát a nagy autóversenyzővel, Johnny Payne-nel kihasználni. Marc, alias Johnny éppen úton van a legnagyobb rally-rajongó társasághoz, és vele az egykori hobbypilóta, Richard Parcely, hogy egy oldtimer rallyn pénzt kasszírozhassanak be.

Betty imponálni szeretne Johnnynak, és úgy dönt, minden eszközzel megszabadul a felesleges kilóitól. Simon, Betty gyerekkori barátja árgus szemekkel figyeli, hogyan gyötri magát Betty egy gyors eredmény érdekében ananászdiétával, termo-ruhával meg vibrációs tréninggel.

A súlycsökkenés viszont elmarad. Frusztráltan nagy mennyiségű bor elfogyasztása után Betty és Simon végül aztán az ágyban kötnek ki. A közös éjszaka utáni sokk hatására Betty is csatlakozik a Rallye Szervezethez.

Simon a vendéglőjébe menekül, hogy élvezze a gasztronómiai különlegességeket, no meg hogy fényezze a hírnevét.

Úgy tűnik, Betty fáradozása Johnnynál egyre eredményesebb lesz. A nő már-már meghódítja a férfi szívét, és ezzel közelebb is érzi magát az álmai megvalósulásához.

De ekkor lelepleződik, hogy Marc csupán szerepet játszott előtte, és Betty kényszeredetten elismeri, hogy az igazi álomlovag talán mindig is közelebb volt hozzá, mint ahogy ő azt gondolta…

Stáblista:

Szereplők

Richard Parsley
Wiliam Parsley
Betty Hunter
Simon Parsley

Hozzászólások

Szerinted?