Film

Százkarátos szerelem /Love Punch/

magyarul beszélő, francia vígjáték, 95 perc, 2013 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

97 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket. Amikor pedig pénzüket visszaszerezni így sem tudják, kétségbeesett tervet eszelnek ki: az őket kisemmiző párizsi cég vezetőjének esküvőjére bejutva meglovasítanák a bájos menyasszony milliókat érő gyémánt nyakláncát, aminek az értéke kényelmesen biztosíthatná nyugdíjas éveiket. Vakmerő kalandjukban legjobb barátaik sietnek segítségükre, de az ötlet még így is eszelősnek hat: búvárkodni, hegyet mászni, embert és gyémántot rabolni nem éppen az ő koruknak és habitusuknak megfelelő rekreációs programsorozat.

Bemutató dátuma: 2014. április 24. (Forgalmazó: Vertigo Média Kft.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


május 9. 11:42
tévedsz mindkettovel

május 9. 10:10
Gratulálok, minden idők egyik legjobb filmes kommentje. Abszolút precízen foglalja össze a lényeget. Ez a film egy nézhetetlen hulla-tehetségtelen gányadék. Az értékelése nálam negatív tartományba esik. Pedig a casting nem ezt vetíti előre az ember számára.

2015. január 31. 19:39
hub***meg kategória.
kritikán aluli. többet vár az ember lánya ilyen kaliberű színészektől.

Összes hozzászólás