Szeretned kell!

Bakancslistához adom
Pasión y poder
mexikói drámasorozat, 2015

Értékelés:

52 szavazatból
Szerinted?

Arturo Montenegro és Eladio Gómez Luna üzletemberek, akik között évek óta tartó rivalizálás folyik. Míg Arturo hisz a becsületességben, addig Eladiót kizárólag a haszon érdekli. Kiderül, hogy Eladio feleségébe, Juliába egykor Arturo is szerelmes volt, amely az egész versengés egyik gyújtópontja.
Arturo felesége, a számító és pénzéhes Nina minden lehetőséget megragad, hogy férjét kihasználja. Kettejük lánya, Regina éppen az esküvőjére készül, amikor véletlenül összetalálkozik Eladio és Julia fiával, a lányhoz hasonlóan mérnöki pályára készülő Daviddal...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
vadvirági27 2019 máj. 28. - 01:03:13 10/10
Imádom :) fantasztikus benne Fernando Colunga :)
mariejoel 2018 máj. 16. - 10:04:02
Sziasztok! Én nemrég végeztem ezzel a sorozattal, az Izaura tvn figyeltem fel rá. Tudom, h nem volt a legnépszerűbb és a színészeket is sokan B kategóriásnak tartották benne: Michelle Renaud, Juan Pablo Minor, ami szerintem hatalmas szemétség, mert nekem a kedvencemmé váltak. Amúgy ezt vmi televisas oldalon olvastam. Mindenesetre, nekem ez volt az eddigi legjobb sorozat, annak ellenére, h kb a felétől kedztem nézni. Az tetszett benne, h modern, a fsz csaj értelmes, szakmája van így ismerkedikmeg a szerelmével, a hugi okostelo függő, bulizós ribi, kb mint a mai világban stb :D Felüdülés az olyan sorozatokhoz képest mint ez a Simplemente Maria, amit most fognak adni helyette....Nekem személy szerint elegem van már a szegény lány felcsináltatja magát a gazdag fiúval, aztán 150 rész után összejönnek típusú sorozatokból! Esetleg tudtok nekem ajánlani olyan sorozatot mint a Szeretned kell?
malvinkicska 2017 nov. 28. - 11:42:56
Nem régen adták miért nem vették meg a Tierra de Reyest, a Királyok Földjén, az is nagyon jó sorozat, és új lenne nem állandóan ismételnek azt hiszik amnéziás a nézõ de nem mi hanem õk azok.
syuzi 2016 júl. 06. - 18:09:30
Sajnálom hogy Arturo meghalt bár az utóbbi idõben tényleg elég negatív lett

De azért szép volt hogy a végén kibékültek már:) Eladio és Arturo

Reghina és David összejöttek , Miguel és Consuelo is:) Nina alapítványt hozott létre a drogfüggõk meg segítésére ez szép volt tõle

Eric a végén megbékélt a sorsával, és megjavult bocsánatot kért Consuelotól a sok rosszért


Nagyon izgalmas jó kis sorozat volt:) Julia és Eladio is összejöttek a végén:) Franco is megkapta méltó bûntetteset
10/10
dorinalue 2016 jún. 28. - 10:08:16 10/10
Szerintem Eladio és Julia..de ha úgy vesszük akkor a valódi szülei hiszen úgy is vége a sorozatnak:)..de igen azért pár ilyen apró szálat elvarrhattak volna ..-.-
10/10
Milibindi 2016 jún. 28. - 00:49:45 10/10
A legeslegvégét a netrõl megnézem holnap, mert lemaradt . Gondolom a nagy kibékülés lesz Eladioék között.
Szerintetek Mateo kihez került? Franco Caridadra tukmálta , Gabi rögtön ment kivette a kezébõl a gyereket. Aztán Eladio jelentette ki, hogy annyit tehet Francoért, hogy vigyáz a gyerekére. De most ki neveli hármójuk közül?
malvinkicska 2016 jún. 27. - 18:15:43
Véget ért amit annyira vártam nagyon össze sûrítették a végét, és így nem tetszett, mivel lett volna idõ rendesen szépen sorba kiiktatni a szereplõket. Az hogy végül meglakoltak, Erick és Franco azt szürtem le sokat engedtek a szülõk és ez lett a vége, Nina falazott E-nek Eladio, meg vakon bízott a fiában aki majdnem semmi nélkül hagyta, szóval a szülõk nem jó ha mindenben engednek. az tetszett, hogy D és R egymáséi lettek, aztán jótékonykodtak a végén, Nina a drogos fiataloknak, E pedig a gyerekeinek adta a vagyont. Az egészet csak Fernando miatt néztem végig, mert bizony sokszor bosszankodtam a sok butaságon benne.
syuzi 2016 jún. 26. - 14:20:38
Nina jó irányba változott _Julia apja is megkapta méltó büntetését Eric, és Franco is lebukott végre kiváncsi leszek nagyon az utcsó részre
malvinkicska 2016 jún. 22. - 18:43:46
Annyira a végére hagyták, azt, hogy Erick lebukik, aztán az a mocsok Franco, Szegény naiv Gabi most jött rá kiért volt eddig oda, az a Caridad is egy féreg, igaz a K bibliát forgatta õ is, mint Marintia azért szülte meg a gyereket , elvegye a feleségétõl. Szóval nem tagadom ennyi mocskot nem láttam, meg ennyi határozatlan tudat hasadásos nõt akik nem tudják kit szeretnek, és mit akarnak, a vigaszom nemsoká vége, aminek nagyon örülök nagyon kétkedve fogok még egyszer ekkora butaság nézésébe bele fogni, mert azt hiszem ezt elég lesz kiheverni.
syuzi 2016 jún. 22. - 13:57:00 Előzmény malvinkicska
Köszi az infókat ma megnézem a sorozatot meg pénteken és hétfõn is kiváncsi vagyok az utcsó két részre:)
RózsákKirálynõje 2016 jún. 21. - 18:22:37
Sajnálatos módon munka miatt nem jutott idõm ide ellátogatni, de most itt vagyok, csak sajnos alig tudok valami jót mondani!
Clara és a férje aranyosak, egy kis vidámságot hoznak ebbe a sorozatba, de a többiek? Amit Franco és Erick mûvelnek arra nincsenek szavak. Ennyi mocskot még nem láttam...De Gabi meg annyira de annyira buta hogy az már fáj. Már úgy érzem hogy a hölgyeknek semmi méltóságuk nincsen.
malvinkicska 2016 jún. 20. - 20:26:00
Ennyi ordítozást amit a mai részben követtek elég lett volna ha õk olyan nagyon jó szülõk lettek volna szappanopera a javából , nagyon jó lesz ha vége már késõ így is, mert már rég kellet volna befejezni.
suxel 2016 jún. 19. - 07:37:54
OFF

Már kérdezték a hírblogon is, de csak azt tudom mondani, amit ott:

Fogalmam sincs. A szinopszist elolvasva akár jó irányba is elbillenhet, bár én kivárnék vele. Mindenesetre mellette szól, hogy rövid, csak 90 részes. Rossana Najerat jó színésznõnek tartom ahogy Iliana Foxot is, csak éppen karaktereik fordítottjában láttam õket, úgyhogy belelesek.

Én abban reménykedem, hogy nem egy sorozatot vettek tõlük, és befigyel a tarsolyban a Siempre Tuya Acapulco is. Történetesen a Prohibido amart ez váltotta Mexikóban.
mariland 2016 jún. 18. - 22:30:31 Előzmény suxel
Szia Suxel. Jónak tartod azt a sorozatot? Érdemes idõt szánni rá?
10/10
Milibindi 2016 jún. 18. - 18:18:02 10/10
Nem egészen Dany adagolta túl. Asmore beletömte.Ez inkább gyilkosság volt , mint túl adagolás.
malvinkicska 2016 jún. 17. - 16:44:20
Daniela túl adagolta a drogot és meghalt olyan rondán sírtak, mint akik nem normálisak.
malvinkicska 2016 jún. 15. - 18:37:42
Nem sokat vesztettél amit nem láttál , mert most kezd beindulni, hogy történik valami benne a héten. a Clara esküvõje szép volt, megkérte Regi kezét Jorge, és nemet mondott, mivel Davidot szereti, és most már jobban látja D is a helyzetet. Regi akkor tett rosszat, mikor átengedte annak a drogos Danielanak, mert tegyen az Isten ahova akar nem bírom azta nõt amiket mûvelt a sorozatban, mindenkinek rosszat akart, aztán ivott meg minden, most meg ráakazkodott D-re, ha már szét írták egymástól nem ezzel a drogossal kellet volna. Az apja Eladio is látja Julia is az a nagyravágyó Nina akarja annyira, mert õ sosem nevelte a gyerekeit csak páváskodott. Franco olyan szemét , mint volt amit követ azzal a Marintiaval Gabit hülyére vette, de az meg engedi magát. Caridadrol is rossz a véleményem egy csúszó mászó féreg, nem nagyon volt Gabi mellet.Az örök torzsalkodás ki, kit szeressen ez a napi rendi pont ez egy részbõl sem marad ki.
syuzi 2016 jún. 15. - 16:59:36 Előzmény dorinalue
Akkor már nem sok van vissza belõle
igen ami mostanában történt benne valami izgalmas fordulat? mert sajnos mostanában nem tudom nézni de majd a vége felé ismét bekapcsolódok:)

Akkor a szeretned kell után lesz a Maria sorozat Jose Ronnal? én nagyon kíváncsi leszek rá:) Várom már
malvinkicska 2016 jún. 14. - 17:13:07 Előzmény RózsákKirálynõje
Mit szólsz a mai részhez, végre volt egy kis szép esemény Clara esküvõje, a színészek egyáltalán nem tudnak táncolni, tisztelik az ütemet még véletlenül sem lépnek rá. Az érdekes volt Regi nemet mondott Jorgenek, nem szereti, de David sem Danielat az tuti, mindig Regit leste. Franco most az öreget is meg akarja pumpolni, féreg, akár csak Erick.
malvinkicska 2016 jún. 13. - 18:18:15
Így lenne telitalálatom a lottón ahogy tudtam, hogy Regi az ágyjelenetnél, Davidra gondolt ma el is mondta. Azt nem értem miért, nem értik meg a szülõk a szívnek parancsolni nem lehet, nem szerelembõl hanem szánalomból van azzal a drogos Danival. Erick jelenetei láttán szinte forr az ember a méregtõl azt a hörcsögöt végig szerepeltették, de minek nem egy kimagasló alakítású színész, mert csaka rosszra képes, egy undok féreg. Aztán Julia az biztos defektes, nem tudja eldönteni, kell e neki Arturo vagy sem. Eladiot azt most egy kicsit sajnálom, mit követ vele ez a liba. Az öregre nincs jelzõ amilyen mocskos féreg.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu