Táv-felügyelő

Bakancslistához adom
Wire Room
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akcióthriller

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Egy szövetségi ügynök háborítatlan nyugalommal érkezik új, látszólag stresszmentes munkahelyére, egy úgynevezett "kábelszobába", ahonnan különböző bűnözőket figyelnek meg. Az idilli munkakezdés illúziója azonban nem sokáig marad fenn, ugyanis az éppen megfigyelt célpontot, egy helyi drogbárót megtámadja otthonában egy titokzatos bérgyilkos osztag. Rosa ügynöknek egy feladata maradt: a kábelszoba eszközparkját felhasználva megvédeni a célpontot. Hősünk azonban rövidesen rájön, hogy ő sem érezheti magát teljes biztonságban…

Stáblista:

Szereplők

Justin Rosa
Shane Mueller
Eddie Flynn
Roberts serif

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ébresztő febr. 20. 19:52:59 Előzmény sanderson
Az nem feltételezhető hogy ebben örömét lelte, hiszen ez volt az élete? ....és a családnak ez a legfontosabb miközben tesznek a negatív kritikákra.....?
5/10
nefefe 2023 aug. 27. - 18:29:25 5/10
Utálom, ha egy filmet a végével kezdenek. Érdekes a koncepció, viszont elég unalmas a kivitelezés. Legalábbis az első fele. Utána viszont elég jól beindulnak a dolgok, akció akció hátán – sok hibával. --- Spoiler --- Azért az vicces, hogy egy ügynök instruál egy bűnözőt arra, hogyan iktassa ki a rendőröket… Aztán még tapsol is neki. Megint csak az a helyzet, mint általában a B kategóriás akciófilmeknél – rengeteg lövöldözés, sok halott rosszfiú (ebben az esetben korrupt rendőrök) de főhőseink mindent megúsznak, és természetesen győznek minden felett. Dillon-t rég láttam filmben, neki is volt már sok jobb filmje ennél. Willis csak nyúlfarknyi szerepben " tündököl ", inkább csak a neve van jelen. Közepes, egyszer meg lehet nézni.
sanderson 2023 jún. 08. - 15:51:37 Előzmény olahmiki1959
Az biztosra vehető, hogy több filmben már nem vállal szerepet. Mostanra nagyon megromlott az egészségi állapota. A család közleménye szerint a színész frontotemporális demenciában szenved.
Jó kérdés, hogy a szerettei miért nem beszélték le ezeknek a gagyi szerepeknek az elvállalásáról. Talán nem hallgatott rájuk. Lehet, hogy nagyon kellet a pénz.
olahmiki1959 2023 jún. 08. - 13:05:58 Előzmény sanderson
Igen, az állapotáról én is elolvasom, amit szinte naponta írnak róla.
Csak azt nem értem, hogy a szerettei, a körülötte élők miért nem vigyáznak rá jobban, ha már ő nem nagyon tud dönteni a saját dolgairól.
sanderson 2023 jún. 08. - 11:58:59 Előzmény olahmiki1959
A neten mostanában rengeteg információ jelenik meg Bruce Willis egészségi állapotáról. Afázia miatt visszavonult a színészettől. Felmerült, hogy a kisköltségvetésű filmek készítői visszaéltek Willis betegségével, és úgy szerepeltették a filmjeikben, hogy azt sem tudta, mit csinál éppen.
olahmiki1959 2023 jún. 07. - 21:04:23
A valaha jobb napokat látott Bruce Willis - már csak "a nagy számok törvénye" alapján is - játszhatna néha egy-egy jobb filmben.
És nem, az istennek sem jön össze neki! Mostanában kivétel nélkül katasztrofálisan rossz filmekben szerepel. Tulajdonképpen már régebben megsajnáltam szegényt, és ez azóta csak fokozódott.
Borzasztó...!
1/10
Volumatic 2023 márc. 27. - 22:05:19 1/10 Előzmény denyiro
Egyetértek! Borzasztó, zs kategóriás katasztrófa!
denyiro 2022 dec. 23. - 23:28:24
Ennek a filmnek nem kellett volna megszületnie sem. Minden egyes perce időpocsékolás. Büntetés volt ez Bruce Willisnek, méltatlan búcsúja a filmes vilàgtól és büntetés nekünk. Ez a film a messzire kerülendő kategória. Inkább nem is pontoznám.