Tempó

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott magyar kisjátékfilm, 22 perc, 2000

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Mit szólnál ahhoz, ha egy nap arra eszmélnél, hogy leütöttek, elvették mindenedet, a kezedhez egy aktatáskát bilincseltek, és egy ismeretlen hang a zsebedből előkapart ismeretlen telefonban azt mondja, hogy 20 perced van lebonyolítani egy sikamlós kis üzletet, a város másik végében!?
Helló! Hogy vagy?
Indulhatunk?!?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
adamnagysweetmovie 2011 ápr. 01. - 17:04:43 7/10 Előzmény ódorfanni
Mivel a film sem részletezi a kérdéseidet, én is csak annyit mondhatok, ez egy egyetlen csavarra kihegyezett film, más részei teljesen kibontatlanok. Mint mûfaji játék és mint önálló alaptörténet, egyaránt elég erõltetett.
Szerencsére Zsombor nagyjátékfilmjei már életképesek, sõt a mainstream és a midcult talán legjobbjai kishazánkban. Bár a Tesó személyessége nélkül nekem a Kész cirkusz és a Köntörfalak is profin összerakottnak, de kicsit semlegesnek tûnt.
ódorfanni 2009 jan. 13. - 22:58:08
ha jól értem, ez egy alapötlet bemutatása volt, ami igencsak hajaz a holtidõre. a kezdõ- és végpont közti idõt pedig a lé meg a lolából átvett futás töltötte ki.
----spoiler-----
de mégis: a szélhámos hogyan tudta leütni és kirabolni fényes nappal a két fiatalt? miért vállalták be a melót, miért nem mentek el a rendõrségre? miért kellett egyáltalán rohanniuk? miért volt ennyire szûkre szabva az idõ? ha a szélhámos valóban csak egy átlagpolgár volt, akinek ez a poén az eszébe jutott, akkor honnan tudta, hogy futás közben taxiba akarnak ülni, miért tiltotta meg nekik? vajon ki lõtt fényes nappal a pesti utcán? miért nem támadt csõdület, nem jött rendõrautó? miért kellett lopniuk, hiszen az üdítõsdobozt az elején náluk hagyhatta volna? és miért mutattak többször egy bizonyos jégkrémet, ha senki sem akart jégkrémet enni? a kirabolt gyûjtõ vajon miért nem volt óvatosabb, dörzsöltebb? miért nem nézett bele a táskába? a végén miért nem osztották el a pénzt? miért mutatták a fiatalember lepukkant lakását a elején, és mit keresett a stáblistán stefanovics angéla?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu