Film

Továbbállók /Away We Go/

magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték, 93 perc, 2009 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

111 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A harmincas pár, Burt és Verona gyereket várnak. A terhesség problémamentesnek ígérkezik, de Burt excentrikus szülei a hatodik hónapban közlik, hogy elköltöznek Coloradóból, így a fiatalok úgy döntenek, az izolált farm helyett máshol raknának fészket. Útra kelnek tehát, hogy meglátogassák a szélrózsa minden irányában élő barátokat és családtagokat, és hogy értékeljék a szóba jöhető élőhelyeket. A kalandos utazás Phoenixben kezdődik, Verona lelőhetetlen barátnőjénél egy kutyaversennyel, Tucsonban folytatódik nővérénél, majd jön Wisconsin Burt sajátos gyereknevelési elveket valló rokonaival. Montrealban régi barátok várják őket örökbefogadott gyerekekkel, Miami-ban meg Burt bátyja, aki segítségre szorul.

Bemutató dátuma: 2009. december 24. (Forgalmazó: Budapest Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2016. május 22. 12:32
"nehéz természetű, átlagnál valamivel kiterjedtebb egyetemes tudással rendelkező fickó vagyok, bár szellemileg szerintem még mostanra sem sikerült a gyermekkort magam mögött hagynom."
Dícséretes az önkritikád, bizonyára az önmeghatározásod második fele magyarázza, hogy ezt a filmet ennyire nem értetted meg.

2016. május 22. 12:14
Nagyon tetszett.., de a műfaji meghatározás (miszerint, ez egy "vígjáték" lenne ), nagyon nem stimmel.
Miért van olyan érzésem, hogy úgy írnak itt ajánlókat, hogy a filmet meg sem nézik..?!
:-)

2015. augusztus 14. 09:05
Off
" csak fejlettebb érzelmi intelligenciával érdemes belevágni, a többieknek unalmas lesz."
Hogy mer valaki ilyen nagyképű dumát elereszteni? Lehet, hogy a "fejlettebb érzelmi IQ-s" nézőnek nem tetszik, és lehet, hogy egy két-számjegyű IQ-val rendelkező néznek tetszik. Ez nem érzelmi intelligencia kérdése, hanem beállítottságé, ki az érzelmesebb mozit kedveli, ki a durvább jelenetekkel tarkítottat, ki a történelmi témájút, stb. szereti. Kicsit óvatosabban kellene bánni az emberek megítélését illetően.

Összes hozzászólás