Trapéz

Bakancslistához adom
Trapeze
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 102 perc, 1956

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Tino Orsini, a fiatal és tehetséges artista Amerikából érkezik a párizsi Bouglione cirkuszba. Édesapja egykori partnerét, a világhírű trapézművészt, Mike Ribble-t keresi, hogy megtanulja tőle az egyik legnehezebb mutatványt, a triplaszaltót. A balesete óta megkeseredett, bánatát alkoholba fojtó Mike azonban már csak sátormesterként dolgozik. Először durván elutasítja a fiú kérését, ám amikor felismeri benne méltó utódját, mégis tanítani kezdi. A szenzációsnak ígérkező szám híre gyorsan terjed a cirkusz világában. Hamarosan megjelenik Párizsban az ismert amerikai impresszárió, John Ringling North is. Mike és Tino keményen dolgozik a számon, ám nem sokkal a cél elérése előtt közéjük áll a gyönyörű és ambíciózus Lola.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
anbra 2011 okt. 06. - 12:42:11 Előzmény andok09
Ez a film mindig nézhetõ. A két férfi fõszereplõ fantasztikus benne. Burt Lancaster valami óriási. Zseniális volt. Az arcjátéka elképesztõ.
Sajna számomra az "isteni" Lolo nem az. A sztoriban nem lehet igazán érteni, hogy mi a célja. Melyik pasival mit akar. Nem is játszik túl jól. Szép az arca, de túl nagy a feje, karcsú a dereka, de hatalmas, széles, lapos a feneke és tömzsi a lába. És ezek a hegyes oldalt álló mellek. Régen biztos divatos szépség volt.

SPOILER..... igazán nem bántam volna, ha a film végén a két artista együtt marad, nekem ez sokkal jobb befejezés lett volna, mint egy ilyen "ki tudja, mit akar" nõvel távozni ...... SPOILER VÉGE.......

De ettõl függetlenül én is megnézem a filmet valahányszor felfedezem.
10/10
sanjust 2011 márc. 16. - 22:15:46 10/10
A film remek és szereplõk nemkülönben.Én csak azon csodálkozom,hogy az átlaga 8.5 miközben a fosok 9 fölött vannak ,igaz ebben nem karatézik Van Damme:):magyar kultúrszinvonal :(
8/10
kamisama 2009 máj. 07. - 17:46:55 8/10
Nagyon jó kis film. Ez idõben még volt szó színmûvészetrõl a filmvásznon is. Nem úgy mint ma...Lancaster és Curtis, mindkettõt imádom.
andok09 2009 febr. 08. - 12:50:23
Nagyon jó.Az isteni Lolo a csúcson,és a többi klasszikus.
reila 2008 szept. 12. - 18:59:24
Én láttam, és csodálom, hogy rajtunk kivûl nem sokan....
Nagyon jó film, pedig már nem új, mégis kellemes, és akárhányszor levadászom valahonnan mindig megnézem.
9/10
ondok 2007 máj. 11. - 21:11:24 9/10
Mindenkinek ajánlható film,nem véletlenül veszik elõ 60 éve,parádés szereposztás,érdekfeszítõ sztori.Emlékezetes marad annak aki látta.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu