Ufóakták

Bakancslistához adom
UFO Files
amerikai dokumentumfilm sorozat, 45 perc, 2004

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Puerto Ricó-i Chupacabrától: a "kecskevámpír" szörnyetegtől kezdve a hírhedt katonai bázisig a nevadai sivatagban - ezek a világ legdrámaibb történetei, melyek megkérdőjelezik mindazt, amit eddig tudni véltünk az ufókról és a földönkívüliekről.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tesz-vesz 2020 dec. 05. - 16:39:06
ez a netflixes? ez a bob lazar egy csaló hazug ember. azért vette fel a kormány mert rakétaautókat készített?!?! komolyan? hány fizikust és mérnököt ismersz akinek sugárhajtású kocsija van? egy magamutogató ember, aki unatkozik. undorító a netflixes dokunak a stílusa. 18 év felett már kéne látni, vagyott a figyelembre, és miért nem vitt az ostoba riporter egy fizikust akivel beszélgethetett a szakértő az antianyag motorról?

látszik a fickón, hogy nem százas.
még az iskoláit se képes elmondani! ! ezek a nyomorult OKNYOMOZÓK a "dokuban" nem képesek kideríteni, hogy vajon mérnök-e? ja egyszer kirakta a haverja az egyetem előtt a kocsijából tehát biztos mérnök. mert "nem alkalmazhatta a kormány csak érettségivel" egy rakás idióta nem képes megkérdezni határozottan az interjú alanyt, és nem képes kinyomozni az egyetemeknél a végzettségét, szakmai NULLA ez a "DOKU". és látszik a doku íróján is , hogy butácska kissé.
értelmes a bob lazar pali, de félresíklott az élete, azért nem egyszerű sugárhajtású kocsikat létrehozni, ezért minden elismerésem. nárcisztikus mint mindannyian kissé, csak neki sok szabadideje volt, tán még barátnője sem volt, ezért vágyott a figyelemre és kitalálta a mesét az ufokról. szánalmas, élete végén persze már nem akar kitörni belőle, még mindig a régi hazugságába szakadt bele, persze ezt a tinik nem látják, várjanak 30 évet és jobban fogják ismerni az emereket. a doku meg egyik szakmai elvnek se képes megfelelni, mondjuk elég lett volna a józan paraszt ész is. az sincs a tetkós baromnak

Dr.Mouse 2012 febr. 13. - 15:13:49 Előzmény Értetlenke
Ott dolgozott.. :-) ..még eltehetik, de reméljük nem fogják.
10/10
Értetlenke 2011 nov. 04. - 12:50:09 10/10
Érdekes mûsornak tûnik. Az elsõ részt láttam még csak amiben Bob Lazar vilt. Én mondjuk nem hiszek neki mert ha tényleg ott dolgozott volna akkor már el tették volna láb alól az elsõ beszélgetése után...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu