Vadászmese

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar tévéfilm, 70 perc, 2014

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Sütő András művéből, a Hargitai vadászkalandokból készített tévéfilmet András Ferenc. A film története, mint valami ízes, erdélyi népmese hömpölyög Kuruc Sándor szép képei segítségével.
Medve Mihálykát szülei elvesztése után nagyapja, a vadász neveli. Az öreg nagy szeretettel adja át unokájának mestersége minden csínját-bínját. Ám a legény szerelmes lesz Mátyás Amáliába, aki sajnálja az állatokat és arra kéri a fiút, hagyjon fel a vadászattal. A szerelmes fiú meg is ígéri, ám mikor nagyapja rábízza egy vadászcsapat vezetését, válasz út elé kerül. Nagyszülője megbízását teljesítse, vagy a szerelem szavára hallgasson...

Stáblista:

Szereplők

Medve Mihályka
Medves Mihály
Mátyás Amália
Disznófősajt

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
szirgabor 2014 szept. 19. - 11:08:48 Előzmény throw away your tv
A magyar "színészet" pontosan ugyanúgy áll, mint a foci. Régen remek színészekkel remek filmek készültek. Ma szinte nulla teljesítménnyel szinte csak szemét. És még sok más téren ez a helyzet.
3/10
throw away your tv 2014 ápr. 08. - 23:22:57 3/10
Nos. Ha õk színészek akik a filmben játszanak akkor nagy a baj. Ha nem azok, akkor is... A kamerakezelést, vágást már nem is említem. Részemrõl csalódás, mondanám hogy hangulatban Ábel koppintás de igen igen messze van tõle.