Vasököl

Bakancslistához adom
Iron Fist
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, krimisorozat, 55 perc, 2017

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Danny Rand újra felbukkan azután, hogy 15 évig halottnak hitték. A Vasököl erejével azért küzd, hogy visszaszerezze múltját és beteljesítse végzetét.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Szereplők

Colleen Wing
Danny Rand
Paul Edmonds
Ward Meachum
Joy Meachum
Harold Meachum

Hozzászólások

Szerinted?
caseyjones 2018 febr. 25. - 16:34:56
Valahogy ez a sorozat nem tudott úgy megfogni, mint a Daredevil vagy a Luke Cage. 9. résznél abba is hagytam. A sztori nem rossz, de szerintem túl sok az unszimpatikus karakter, meg pár színésznek szerintem köze nem kéne hogy legyen a sorozathoz.
caseyjones 2017 dec. 02. - 21:36:09
Igen, és én elkövettem azt a hibát, hogy elõbb néztem meg a The Defenderst, mint a Jessica Jonest, illetve az Iron Fistet. Pedig történet szempontjából fordítva kellett volna. De én nem tudtam, hogy ilyen szigorú sorrend szerint kell követni ezeket a sorozatokat. Ennek ellenére tetszett a The Defenders, bár tény, volt benne egy-két dolog, amit nem igazán értettem, de az IF, valamint a JJ megnézésével össze fog állni a kép. Csak ugye mégis logikusabb lett volna, ha követem a sorrendet.

Luke Cage-et csak ajánlani tudom, nálam az eddigi marveles sorozatok közül toronymagas az vezet. Már csak Theo Rossi játéka miatt is érdemes megnézni, fenomenálisan alakítja a gengsztert a hapsi. Meg persze a fõszereplõ, Mike Colter is nagyon jól hozza a szerepét, nem beszélve a két néger bigérõl.
jani-wan 2017 dec. 02. - 19:30:01
Én láttam az egészet, szerintem érdekes.
Danny fontos figura a különbözõ Marvel karakterek egységét tekintve, és ha nézted a Luke Cage-et (én azt mondjuk kihagytam), Jessica Jones-t, és a Daredevit-t, akkor az Iron Fist is kötelezõ.
Pláne, ha jól emlékszem ez a sorozat az ami bemutatja a fõellenséget, és az ezután következõ sorozathoz (Marvel's: The Defenders) fontos információkat hordoz.
caseyjones 2017 dec. 02. - 18:25:18
Elkezdtem nézni az Iron Fistet, és két részen már túl vagyok. Hát, eddig nem keltett nálam túlságosan pozitív benyomást.
A két epizód alatt nem igazán történt semmi érdekfeszítõ számomra. Nem emlékszem tisztán sem a Daredevil, sem a Luke Cage elsõ két epizódjára, de mintha ott ilyenkor már pörögtek volna némileg az események.
Nincs egyetlen szerethetõ karakter sem eddig, a fõhõs is totál közömbös számomra, a rosszfiúk meg egyenesen idegesítõek. Talán az egyetlen szerethetõ személy számomra eddig az ázsiai csajszi, de õ messze nem olyan szimpatikus, mint mondjuk Claire a másik sorozatokból.
Egyébként ez a megfigyelõkamerás dolog tetszik, kicsit a Gógyi felügyelõ c. rajzfilmre emlékeztet, ami annak idején ment valamelyik rajzfilmadón. És bejövõs ez az ázsiai töltet: a Doktor Strange-ben is jelen van, és épp ezért tartom azt az egyik legfrankóbbra sikerült Marvel-mozinak. Tök jó, ahogy a Marvel világában megjelenik az ázsiai kultúra.
Nézem tovább természetesen, hátha jobb lesz ennél. Viszont az már most feltûnt, hogy teljesen más a hangulata, mint a Fenegyerek meg Luke sorozatának.
Amúgy eddig egy picit az Arrow-ra emlékeztet az egész: emlékszem, ott is hihetetlenül lassan indult be a sorozat, és azt is teletolták flashbackekkel.
caseyjones 2016 aug. 26. - 14:17:38
A Daredevil és a Luke Cage mellett íme egy újabb Netflixes Marvel-sorozat, fõszerepben a Trónok harcából jól ismert Finn Jonesszal. Premierdátum egyelõre még nincs.
Érkezett egy videó, amit elõzetesnek nem mondanék, inkább csak amolyan kedvcsinálónak.
https://www.youtube.com/watch?v=QCSPda7xQ3s
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu